banner388

Galip Öztürk'ün ismini obüs topuna yazdılar

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ün ismini Afrin harekatındaki askerler obüs topuna yazdı.

Galip Öztürk'ün ismini obüs topuna yazdılar

Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ün ismini Afrin harekatındaki askerler obüs topuna yazdı.

25 Ocak 2018 Perşembe 14:33
Galip Öztürk'ün ismini obüs topuna yazdılar

Samsun haber - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatını başaralı bir şekilde yürüyor. Operasyon kapsamında yüzlerce terörist etkisiz hale gerilirken, mevzileri, kamp alanları, cephanelikleri ve eğitim alanları bombalanıyor.

Genelkurmay başkanlığı yaptığı açıklamada 303'ü aşkın teröristin öldürüldüğünü belirterek harekatın Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak yapıldığını da ekledi.

Öldürülen teröristlerin PKK, KCK, PYD-YPG ve DEAŞ üyesi olduğu ifade edildi. 20 Ocak 2018 saat 17:00'da başlayan operasyonda sivillerin zarar görmemesi için Mehmetçik tüm tedbirleri gösteriyor.

Türk Silahlı Harekatı'na katılan askerler, Metro Holding Kurucu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu iş adamı Galip Öztürk'ün ismini obüs topuna yazarak selam gönderdi. Galip Öztürk sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada, "Afrin'de ülkemizi savunan Çarşambalı kardeşim ve arkadaşlarıma minnettarım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
helal 2018-01-25 14:45:43

olsun Mehmetçiğim samsunlu iş adamı galip beyi unutmamışlar yeri göğü inletin paşalarım fatihleriz ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım

Avatar
55 2018-01-26 00:21:58

Galip öztürk 25.cumhurbaşkanı dimi