banner388

Galip Öztürk hakkında flaş iddia

Samsun Ayvacıklı olan Metro Holding'in sahibi Galip Öztürk'ün "istilacı" olduğu iddia edildi. 

Galip Öztürk hakkında flaş iddia

Samsun Ayvacıklı olan Metro Holding'in sahibi Galip Öztürk'ün "istilacı" olduğu iddia edildi. 

24 Mayıs 2019 Cuma 13:16
Galip Öztürk hakkında flaş iddia

İstanbul'da Galip Öztürk'ün olan 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın 25 yıllık işletme süresi sona erdi. 4 Mayıs itibariyle biten sözleşme neticesinde otogara ne olacağı henüz bilinmezken sözleşmenin bitmesi nedeniyle Galip Öztürk'ün "işgalci" olup olmadığı tartışma yarattı. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nın 4 Mayıs itibariyle 25 yıllık işletme süresi doldu. Yani otogarı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri’nin sözleşmesi bitti.

Şimdi ne olacak? Otogar taşınacak mı? Yoksa sözleşme yenilenecek mi? Otogarı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri sözleşmenin uzatılmasını istiyor fakat henüz İBB ile bir görüşme yapılmış değil. Otogar Esnafları Derneği Başkanı Şahap Önal’a göre ise, otogarın taşınması mümkün değil. İşletmeye yeni bir şirketle devam edilmesi gerektiğini söyleyen Önal, otogar için yeni bir proje çizildiğini anlatmıştı.

15 Temmuz Şehitler Otogarı, 4 Mayıs’tan bugüne dek yani 16 gündür sözleşmesi sona ermiş durumda.

Galip Öztürk’ün sözleşme süresinin tamamlanması nedeniyle otogarda “işgalci” konumda olup olmadığının tartışma konusu belirtildi.

Galip Öztürk Kimdir?

Samsun'da 1965'te dünyaya gelen Galip Öztürk, ilkokulu Çarşamba'da okumuştur. 13 yaşında İstanbul 'a göç eden Galip Öztürk, Topkapı Sarayı'nda çay ocağında çalışmaya başlamış ve birikimiyle Topkapı Otogarında küçük bir çay ocağının işletmeciliğini yapmaya başlamıştır.

Evli ve beş çocuk babası olan Galip Öztürk, 1996 yılında işlenen Kuvvet Köseoğlu cinayeti davasında 2013 yılında yargılanmış ve azmettirici olarak görülmüş ve müebbet hapis cezası almıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
otogar 2019-05-24 15:34:06

otogarların şahıslar tarafından işletilmesini de akp sayesinde gördü bu millet. kardeşim millet menfaatine olan yerler buralar, belediyeler çalıştırır. bu çarpık düzen değişmelidir.

Avatar
Otogar 2019-05-25 00:07:59

Bafrali tabi hemşerin ya hemşerin ayağı got ayağı az kaldı oda tedavülden kalkacak

Avatar
bafralı 2019-05-24 23:16:35

calıyo işgalcı denılıyo olsun kardesım calıyorsa işgalcıysa en azından paylasmayı sevıyo bır samsunlu olarak bagıslarından dolayı kutlarım kardesımızı bana faydası yok olmadı sadece gurduklerım duyduklarım

Avatar
Ugur ugur 2019-05-25 07:50:26

Samsuna ne kadar yatırımcı varsa önüne geçtiniz şimdi de galip öztürk e laf atıyonuz siz ve devlet büyükleri denen şahıslar onun tırnağına gelemezsiniz