banner388

Futbol Milli Takımı, Samsun'da hazırlanıyor

Samsun'da düzenlenecek olan olimpiyatta mücadele edecek Futbol Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Futbol Milli Takımı, Samsun'da hazırlanıyor

Samsun'da düzenlenecek olan olimpiyatta mücadele edecek Futbol Milli Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:08
Futbol Milli Takımı, Samsun'da hazırlanıyor

Samsun haber - Samsun'da 18 Temmuz, 30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda (Deaflympics 2017) Futbol Milli Takımı altın madalya kazanmak istiyor. Samsun'a çalışmalarını aralıksız sürdüren sporcular adına açıklamada bulunan Milli takımın futbol direktörü Ali Metin, "Geçtiğimiz yaz İtalya’da Dünya şampiyonluğu kazandık. O çıtada kalmak istiyoruz. Hedef ilk üçte yer alıp, derece yapmak” dedi.

YAŞ ORTALAMASI 

İşitme Engelliler Süper Ligi, birinci lig ve ikinci ligdeki başarılı futbolculardan seçilerek Futbol Milli Takımın oluşturulduğunu ifade deden Metin, "İlk kampımızda 32 kişilik aday kadromuz vardı. Her kampta eleyerek kadroyu 22 kişiye düşürdük. Genç sporcuları kadromuza dahil ettik. Şu anki yaş ortalamamız da 23" şeklinde konuştu.

MISIR GÜÇLÜ RAKİP

Suudi Arabistan, Mısır ve Venezuela ile oynayacakları maçlar hakkında bilgi veren Metin, "Mısır diğer iki rakibimizden daha iyi durumda. Açıkçası diğer gruplara bakarak iyi bir kura çektik. Gruplar sonrasındaki rakiplerimiz daha üst seviyede. Ama önce de mücadele ettiğimiz, şampiyonalarda karşılaştığımız takımlar" diye ifade etti.

HEDEF ŞAMPİYON OLMAK

Takım kaptanı Soner Balcı ise, "Rakiplerimiz hedefimizi ve bizim gücümüzü biliyorlar. Şimdi hedefimiz olimpiyat şampiyonu olmak" dedi.
 

Son Güncelleme: 13.07.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.