banner388
banner390
banner410
banner408

Furkan-Ercan ve Gökay imzalıyor 

Kırmızı beyazlı ekip, kaleci Furkan Köse, Gökay İravul ve Ercan Yazıcı ile cuma günü resmi sözleşme imzalayacağını duyurdu.

banner269

Furkan-Ercan ve Gökay imzalıyor 

Kırmızı beyazlı ekip, kaleci Furkan Köse, Gökay İravul ve Ercan Yazıcı ile cuma günü resmi sözleşme imzalayacağını duyurdu.

15 Haziran 2017 Perşembe 17:41
Furkan-Ercan ve Gökay imzalıyor 

Samsunspor Haber - Uzun süredir görüşme halinde ki isimlerden kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı ve Gökay İravul kendilerini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzaları atacaklar. Sportif Direktör Coşkun Zeren, “Yarın bir aksilik olmazsa Ercan Yazıcı, Gökay İravul ve Furkan Köse ile yeni sözleşme imzalayacağız. Bu oyuncularla anlaştık. Gökay’da yarın Samsun’da olacak. Bu 3 oyuncuyla Samsun’da sözleşme imzalayacağız. Erkam Reşmen ile de 2 yıllık sözleşme imzalamıştık. Şu ana kadar 4 oyuncuyla anlaşmış olduk" dedi. 


ADİLOVİÇ VE KONE'DE SON DURUM

Takımın genel durumuyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Zeren, "Biz bütün yabancı futbolculara devam etmek istemediğimizi bildirdik. Hiçbir yabancı futbolcumuzla devam etmeyeceğiz. Bir tek Adiloviç ile Kone durumu net değil. Kone, Göztepe’nin oyuncusu. Kone’yi önümüzdeki sezonda da takımımızda görmek istiyoruz. Göztepe ile bu transfer hakkında görüşmelerimiz sürüyor. Diğer yabancı oyuncularla kesin olarak yolumuza devam etmeyeceğiz. Alpay Özalan hocamız, transferler için İstanbul’da çalışıyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.