banner388
banner390
banner410
banner408

Fuat Köktaş: Hedeflerimize daha rahat ulaşacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Bafra'da devam etti.

banner269

Fuat Köktaş: Hedeflerimize daha rahat ulaşacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Bafra'da devam etti.

11 Haziran 2018 Pazartesi 17:16
Fuat Köktaş: Hedeflerimize daha rahat ulaşacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş 24 Haziran öncesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bafra'da vatandaşlarla bir araya gelen Köktaş, "Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkarak gireceğiz" dedi. 

"İSTİKRAR SÜRSÜN TÜRKİYE BÜYÜMEYE DEVAM ETSİN"

AK Parti'nin 2002'den beri ülkesine ve vatandaşa hizmet anlayışı ile bu günlere kadar geldiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Bu geçen zaman içinde ülkemiz ekonomisiyle, dış politikasıyla, iç huzuru ve kardeşliğiyle geleceğe ve hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Ülkemizin bu varlıkları kolay olmadı tabi. İçeriden, dışarıdan ülkemizi hedef alan her türlü düşmanlığa karşı milletimiz ile birlikte dimdik durduk. Şimdi yeni bir yola girmiş bulunuyoruz. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkarak gireceğiz. Önümüzdeki bu süreçte Cumhur İttifakı'nı kurduk. Bu ittifak milletin huzuru, devletin refahı, güvenliği için yola çıkmış bir ittifaktır. Cumhur İttifakı Yenikapı ruhunun, 15 Temmuz’da alçaklara dersini veren, ay-yıldızlı bayrakları bir göreyim, ay-yıldızlı bayrakları indirtmeyen, ezanları dindirtmeyen aziz Türk milletinin ittifakıdır. Bu aziz millet meydanlarda, ezana, bayrağa, demokrasiye, sahip çıkarak hainlere diz çöktürdü. Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermedi. Fakat ülkemizin ilerlemesini, ayağa kalkmasını istemeyenlerin oyunları henüz bitmedi. Şimdi de ekonomik kriz üreterek, finansal kumpaslar kurmaya çalışıyorlar. İnşallah bir kez daha aziz milletimiz 24 Haziran’da bütün oyunlarını başlarına geçirecek. İstikrar sürsün, Türkiye büyümeye devam etsin" diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İYİ 2018-06-11 18:46:00

bu hedeflere nasıl ve rahat ulaşabileceğinizimi sanıyorsunuz son çırpınışlar son

Avatar
misafir 2018-06-12 08:32:22

istikrar sürsün diye diye geldi bu ülke bu hale bir tane sınır komşumuz kalmadı dost