banner388

Fuarda Kavak standına büyük ilgi

Samsun’da Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Gerçekleşen fuarda en büyük ilgiyi Kavak Belediyesi standı gördü.

Fuarda Kavak standına büyük ilgi

Samsun’da Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı düzenlendi. Gerçekleşen fuarda en büyük ilgiyi Kavak Belediyesi standı gördü.

26 Eylül 2019 Perşembe 17:30

Samsun Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nın bu yıl 5.’si düzenlendi. TÜYAP’ta gerçekleşen fuarda en büyük ilgiyi Kavak Belediyesi’nin yöresel ürünleri gördü. Fuarı Samsun Valisi Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’de ziyaret etti.Halkın fuara gösterdiği ilgi karşısındaki  memnuniyetini ifade eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Organik ürünlerimiz yerli halkın olduğu kadar başka ülkelerden gelen yabancı ziyaretçiler tarafından da büyük beğeni gördü. şeklinde konuştu.

“ZİYARETÇİLERİN YOĞUN İLGİSİYLE KARŞILAŞTIK"

Kavak Belediyesi standında  yoğun beğeni toplayan organik yöresel ürünler hakkında konuşan Sarıcaoğlu, “TÜYAP tarafından organize edilen ve bölge ekonomisine büyük değer katan gıda fuarında bu yıl ilçe olarak bizlerde yer aldık. Oluşturduğumuz standımızda bir yandan verdiğimiz kitaplar ve broşürler ile ilçemizin turizm değerlerini tanıtırken diğer yandan da insanlarımızın evlerinde tamamen doğal yollardan ürettikleri sirkeden erişteye, pekmezden turşuya kadar çeşitli yöresel ürünlerimizi ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Fuarın ilk iki gününde ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Gördüğümüz büyük ilgi nedeniyle önümüzdeki yıl 6. yapılacak Samsun Gıda Fuarı’na daha etkin bir şekilde katılmaya karar verdik.” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nur 2019-09-27 09:07:40

mustafa demırın ne ısı var ekranda goruncek butun samsunluun mıdesı bulanıyor samsunun nasıbı kesıldı