banner388
banner390
banner410
banner408

Fransa, Polonya ve İspanya'dan Samsun'a geldiler

Fransa, Polonya ve İspanya'dan 15 öğrenci ve 6 öğretmen Samsun'a geldi.

banner269

Fransa, Polonya ve İspanya'dan Samsun'a geldiler

Fransa, Polonya ve İspanya'dan 15 öğrenci ve 6 öğretmen Samsun'a geldi.

29 Eylül 2017 Cuma 17:43
Fransa, Polonya ve İspanya'dan Samsun'a geldiler

Samsun haber - Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan I Change (Ben Değişirim) adlı AB Erasmus Projesi kapsamında Fransa, Polonya ve İspanya'dan 15 öğrenci ve 6 öğretmen Samsun'a geldi. Bir hafta boyunca Samsun'un tarihi ve turistik noktalarını ziyaret ederek kültür alışverişinde bulunan öğrenciler Amasya ve Kapadokya'ya da gitti.

KÜLTÜREL DAYANIŞMA

Nedime Serap Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Akça projeyle ilgili bilgi vererek, "Projenin amacı; Irkçılık ve göçmen sorunları konularının araştırılması ve konuyla ilgili doküman hazırlanması, tüm paydaşların belirtilen konularda fikir sahibi olmaları ve bu konularda daha duyarlı olmalarının sağlanması. Tüm paydaş ülke öğrenci ve öğretmenlerinin farklı ülkelerin kültürünü, tarihini, mimari dokusunu, doğal güzelliklerini, dinini ve yaşam tarzlarını tanımalarına imkan sağlamak. Kültürel dayanışmanın, hoşgörünün ve insanlar arası iletişim sağlamanın dünyadaki bütün insanlığa barış ve huzur vereceği düşüncesinin yerleştirilmesidir. Yine proje amaçları arasında öğrencilerin grup çalışmasıyla birbirleriyle uyumlu çalışmalarını sağlamak, bilişim yeteneklerini geliştirmek, teknolojinin tüm imkanlarını kullanmalarını sağlamak ve işbirliğinin önemini kavramak yer almaktadır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-09-29 18:30:53

Atalarından kalanların keşfini yapmasınlar