banner388

Fotoğraf çekimi ölümle sonuçlandı

Samsun'da özel bir hastanede görev yapan doktorun otomobili, uçuruma yuvarlandı.

Fotoğraf çekimi ölümle sonuçlandı

Samsun'da özel bir hastanede görev yapan doktorun otomobili, uçuruma yuvarlandı.

22 Ağustos 2020 Cumartesi 15:09
Fotoğraf çekimi ölümle sonuçlandı

Trabzon’un Çaykara ilçesinde Uzungöl’ün Karester Yaylası yolunda park halindeki bir otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu 80 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.


Öğrenilen bilgiye göre, Samsun’daki özel bir hastanede görev yapan doktor İlhan Karabıçak kontrolündeki 28 DR 580 plakalı özel araç, Uzungöl’den Karester Yaylası istikametinde seyahat ederken yol kenarında fotoğraf çekmek için durdu.

Fotoğraf çekmek isteyen Karabıçak ve ailesi araçtan inerken 80 yaşındaki kayınvalidesi Emine Şahin ise araçta kaldı. Araç bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle birden hareket ederek yaklaşık 1000 metrelik uçuruma uçtu. Araç içinde bulunan Emine Şahin kazada hayatını kaybederken Şahin’in cansız bedeni saatler süren çalışmaların ardından araç içerisinden alınarak yola çıkartıldı.


Şahin’in cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürerken aracın el freninin çekilmediği için uçuruma yuvarlandığı iddia edildi.


 

Son Güncelleme: 22.08.2020 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.