banner388

FETÖ’cüler ancak cehennem rüyası görür

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin büyük bir planlı kumpasın içerisinde olduğunu belirterek, FETÖ tutuklu mensuplarının cezaevlerinde gördükleri rüyalara değindi.

FETÖ’cüler ancak cehennem rüyası görür

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin büyük bir planlı kumpasın içerisinde olduğunu belirterek, FETÖ tutuklu mensuplarının cezaevlerinde gördükleri rüyalara değindi.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 15:03
FETÖ’cüler ancak cehennem rüyası görür

Samsun HaberBir dizi temel atma ve açılışlara katılmak üzere Samsun’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Samsun Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplu temel atma töreninde konuştu.

HARP MEYDANLARINDA BİZİ YENEMEYEN ALÇAKLARI İÇİMİZE CASUS OLARAK GÖNDERMİŞLER

Türkiye’nin büyük bir planlı kumpasın çemberinde olduğunu belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Bu kumpas, plan, FETÖ’nün bu hain planları yeni başlamadı, devam ediyor. Osmanlıdan beri, 1699 Karlofça anlaşmasından bu yana plan üzerine planlar yapılıyor. Harp meydanlarında bizi yenemeyen alçaklar, içimizden vurmak için bir takım hainleri içimize casus olarak göndermişler. Sadece bizde değil, aynı numara Irak’ta uygulanmış, Pakistan’da uygulanıyor. Türkiye’de bir haini maşa olarak kullanarak kanlı bir darbe girişimine teşebbüs ettiler. Ama aziz milletimizin kahramanlığı, Cumhurbaşkanımızın cesaretiyle, 80 milyon insanın kararlılığı ile bu hain alçak darbe girişimi püskürtüldü. Bu hainler en ağır cezayı alacaklar” dedi.

FETÖ’CÜLER ANCAK CEHENNEM RÜYASI GÖRÜR

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) tutuklu mensuplarının cezaevlerinde gördükleri rüyalara da değinen Bakan Eroğlu, “Güya bu hainler hapishanelerde rüya görüyorlarmış. Neymiş, bir güç gelecek, hapishanenin duvarları kalkacakmış. İnşallah onlar cehennem çukurundaki rüyasını görüyordur. Onlar sadece bu dünyada değil, öbür dünyada da berbat olacaklar. Çünkü bu millete dokunan gerçekten yanar. Cenab-ı Allah, başta FETÖ olmak üzere, PKK, PYD, DHKP-C gibi bütün terör örgütünden milletimizi, vatanımızı korusun. Onlara destek ve silah veren bütün ülkelerde cezasını bulurlar. Bu Türk milleti 21. asra mührünü vuracak ve 21. asrın yıldızı olacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.