banner388

FETÖ'nün bölge sorumlusu tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan ve ByLock'a toplam 26 bin 174 kez giriş yaptığı tespit edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

FETÖ'nün bölge sorumlusu tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında yargılanan ve ByLock'a toplam 26 bin 174 kez giriş yaptığı tespit edilen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

30 Mart 2018 Cuma 16:04
FETÖ'nün bölge sorumlusu tutuklandı

FETÖ soruşturması kapsamında örgütün kadın yapılanması bölge sorumlusu olduğu öne sürülen ve ByLock ile toplamda 26 binden fazal görüşme yaptığı belirlenen kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ soruşturması kapsamında aranan örgütün Samsun, Amasya, Sinop, Tokat ve Çorum illerinin kadın yapılanması bölge sorumlusu olduğu öne sürülen 35 yaşındaki öğretmen Yurdagül K. ile örgütün okullarında görev yapan kocası Süleyman K., Amasya polisi tarafından saklandıkları FETÖ'nün gizli evinde yakalanmıştı. 

Gözaltına alınan ve her ikisinde de ByLock kullandığı belirlenen şüpheliler, Samsun KOM Şube Müdürlüğüne teslim edilmişti. 

BYLOCK'A 26 BİN 174 GİRİŞ

Süleyman K.'nin polisteki sorgusu sürerken, örgütün içinde "Gülnur" kod adı ile faaliyet gösterdiği öne sürülen Yurdagül K.'nin 2 ayrı telefonunda ByLock yüklü olduğu ve ByLock'a da bir telefonundan 5 bin 684 kez, diğer telefonundan da 20 bin 490 kez olmak üzere toplam 26 bin 174 giriş yaptığı ortaya çıktı.
 
KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu sone eren Yurdagül K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 

Savcı tarafından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yurdagül Y., mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.