banner388
banner390
banner410
banner408

FETÖ'nün bölge sorumlusu adliyede

FETÖ terör örgütünün sözde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop bölge sorumlusu Murat Elmas adliyeye sevk edildi.

banner269

FETÖ'nün bölge sorumlusu adliyede

FETÖ terör örgütünün sözde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop bölge sorumlusu Murat Elmas adliyeye sevk edildi.

20 Nisan 2018 Cuma 12:15
FETÖ'nün bölge sorumlusu adliyede

FETÖ terör örgütünün sözde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop bölge sorumlusu olan ve Yunanistan’a kaçarken yakalanan ‘Fatih’ kod adlı Murat Elmas, adliyeye sevk edildi.
 
Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması kapsamında aranan örgütün Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop illerinin bölge sorumlusu olduğu öne sürülen ve 'ByLock' kullanıcısı olduğu tespit edilen eski din kültürü öğretmeni Murat Elmas, geçen günlerde Marmaris’ten Yunanistan’a kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan FETÖ’nün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Murat Elmas, Samsun Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
 
Emniyetteki işlemleri sona eren Murat Elmas, bugün adliyeye sevk edildi.
 
FETÖ şüphelisi Murat Elmas’ın, sahte kimlik kullandığı ve 3 ayrı hattında ByLock olduğu, 2015 yılında ise örgüt tarafından bölge sorumlusu olarak atandığı öğrenildi. Zanlının hakkındaki iddiaları kabul etmediği açıklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve Samsun Adliyesine sevk edilen Murat Elmas, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 20.04.2018 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.