banner388

FETÖ kitabında yer alan parmak izi onu…

Samsun’da FETÖ’ye ait bir kitap çöpe atıldı. Kitaptaki parmak izinden üniversite öğrencisi genç kız gözaltına alındı.

FETÖ kitabında yer alan parmak izi onu…

Samsun’da FETÖ’ye ait bir kitap çöpe atıldı. Kitaptaki parmak izinden üniversite öğrencisi genç kız gözaltına alındı.

11 Temmuz 2017 Salı 17:42
FETÖ kitabında yer alan parmak izi onu…

Samsun Haber - Samsun’un Canik ilçesinde Belediyeevleri Mahallesi’nde bir çöp kutusunda rastlanılan kitaplar vatandaşlarca fark edildi. Dikkati çeken detay ise çöp kutusunda bulunan kitapların FETÖ’ye ait olmasıydı. Olay sonrasında polise haber verildi.

Kitap üzerinde bulunan parmak izi üniversite öğrencisini işaret etti

Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çöpteki kitap üzerinde parmak izi buldu. Polisin yapmış olduğu teşhis 22 yaşında A.E.A adında  üniversitede okuyan bir kız öğrencisine ait.

Yapılan inceleme sonucu söz konusu kişinin FETÖ liderinin talimatıyla  örgüte ait Banka Asya’da katılım hesabı açtığı ve 100 bin lira civarında da para yatırdığı öne sürüldü.

Mahkemece adli kontrol şarıtya serbest bırakıldı

Sorgusu tamamlanan öğrencinin nöbetçi mahkemede ifadesinin alınmasından sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 11.07.2017 17:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-07-11 18:55:40

eger bank aska kriter ise sadece rasim ozan kütahyali niye disarda yalisini bank asya kredisi ile almis. eger fetö kitabi suc idi ise gerisini söylemeye bile gerek yok herkezde vardi. yazik ya insanlar korkudan konusamaz söyleyemez düsünemez oldu. amac bu idi ise hepimiz tirsdik kazandi serefsiz fetö