banner388
banner390
banner410
banner408

FETÖ'den serbest kalan şahıs yeniden gözaltında

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen, daha sonra ise serbest bırakılan şahıs, yeniden gözaltına alındı.

banner269

FETÖ'den serbest kalan şahıs yeniden gözaltında

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen, daha sonra ise serbest bırakılan şahıs, yeniden gözaltına alındı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 15:19
FETÖ'den serbest kalan şahıs yeniden gözaltında

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen şahıs serbest bırakılınca yeniden gözaltına alınarak emniyete götürüldü.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri ile Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Atakum ilçesinde bir öğrenci evine yaptıkları operasyonda FETÖ soruşturması kapsamında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri 23 yaşındaki K.H. ve 23 yaşındaki M.A. ile üniversite mezunu olup KPSS'ye hazırlanan 23 yaşındaki M.A.'yı yakalayarak gözaltına aldı.


Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelilerden M.A.'nın aynı zamanda Artvin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması kapsamında arandığı ortaya çıktı. TEM'de sorgusu sona eren M.A. daha sonra Samsun Adliyesine sevk edildi. M.A., SEGBİS ile Artvin Savcılığına ifade verdi ve adli merciler tarafından serbest bırakıldı.


Ancak, Samsun TEM Şube Müdürlüğü ekipleri M.A.'yı yeniden gözaltına alarak Samsun'daki FETÖ soruşturması kapsamında sorgulanmak için Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-10 15:37:32

bunları temizlemek ülkede çok zor özellikle kamu kurumunda kadrosuna göre herbir yere atanan sorumlu şef ve yöneticilik yapanların her birisi telefonlarını değiştirdi ve görev yerleri değiştirildi bilgilerinize iktidarın yerinde ben olsam 2002 yılından 2017 yıllarında yöneticilik kadrosuna göre şef birim sorumlusu olan herkesin soruşturma altına alır ve görevden el çektiririm