banner388

FETÖ'den aranan yarbay Samsun'da yakalandı

FETÖ soruşturmasın kapsamında aranan pilot yarbay, Samsun'da yakalandı.

FETÖ'den aranan yarbay Samsun'da yakalandı

FETÖ soruşturmasın kapsamında aranan pilot yarbay, Samsun'da yakalandı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 17:35
FETÖ'den aranan yarbay Samsun'da yakalandı

FETÖ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen soruşturması kapsamında arandığı iddia edilen pilot yarbay, Samsun'da yakalandı.
 
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması kapsamında arandığı iddia edilen Hava Pilot Yarbay M.E., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen M.E.'nin Eskişehir'e gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail bey 2018-11-26 19:38:05

bir fetöcü de ben ispiyonlayacağım. samsun çarşamba doğumlu ve kütüğü buraya kayıtlı bursa mudanyada polislik yapan sercan a.

Misafir Avatar
Cevap 2018-11-27 08:52:46 @ismail bey

İsmail Bey, Geç kalmadınız mı? Bildiriyorum dediğiniz şahıs eğer lanet yapı içerisinde devlete, hükümete mevcut düzene karşı kalkışmanın içinde değilse, o zaman sen hesap vermek zorunda kalırsın. Bugün İstanbul Altunizadede 15 Temmuz darbe akşamı lanet darbecilere karşı dik duran bedenini siper eden bir kolunu kaybeden vatandaş gazilik belgesinin iptalini edindiği tüm hakları iade etmeye hazırlanıyor. Sonda senide vicdanınla başbaşa kalarak bir köşe başında ben ettim sen etme Allah'ım diyerek divane yaşayan olma.

Beğenmedim! (0)