banner388
banner390
banner410
banner408

FETÖ'den aranan öğretmen çatıda yakalandı

Samsun'da düzenlenen operasyonda, FETÖ'den aranan öğretmen çatı katındaki havalandırma boşluğunda yakalandı.

banner269

FETÖ'den aranan öğretmen çatıda yakalandı

Samsun'da düzenlenen operasyonda, FETÖ'den aranan öğretmen çatı katındaki havalandırma boşluğunda yakalandı.

03 Ocak 2018 Çarşamba 13:24
FETÖ'den aranan öğretmen çatıda yakalandı

Samsun Haber - Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullandığı belirlenen ve örgütün çeşitli birimlerinde görev yaptıkları öne sürülen öğretmen, polisin gaybubet evine yaptığı baskında yangın merdiveninden çıktığı çatı katındaki havalandırma boşluğunda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında örgütün 'Büyük Bölge Talebe Mesulu', 15 Temmuz darbe girişimi sonrası oluşturulan örgüt evlerinde sorumlu ve askeri okullara öğrenci yetiştirip asker abiliği yaptığı öne sürülen kimya öğretmeni 29 yaşındaki M.Ş.A.'ya operasyon düzenledi. ByLock kullandığı da belirlenen M.Ş.A.'nın, Samsun'un Atakum ilçesinde kaldığı örgütün gaybubet evine yapılan operasyonda, M.Ş.A.'nın yangın merdiveninden kaçarak çatıya çıkıp buradan da havalandırma boşluğunda saklandığı ve burada yakalandığı öğrenildi.


M.Ş.A., TEM Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.Ş.A., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

Son Güncelleme: 03.01.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan 2018-01-03 15:26:55

suçu olmasa kaçarmı bunlar ekonomiye zarar içerde giderleri çok fazla

Avatar
murteza 2018-01-03 18:43:03

düne kadar sayin muhterem diyenler el etek öpenler nerde, tabii onlari Allah affetdi gariban salak enayiler sürünüyor, fetö diyecek babayigit varmiydi 3 yil önce simdilerde konusuyorsunuz,niyer bu halki madem fetöcülere ezdirdiniz. kim suclu acep bir düsünelim beyni yikanmislarmi yoksa onlara firsat veren lermi