banner388
banner390
banner410
banner408

FETÖ'den Aranan Öğretmen Adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve sahte kimlikle yakalanan öğretmen adliyeye sevk edildi.

banner269

FETÖ'den Aranan Öğretmen Adliyede

Samsun'da FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve sahte kimlikle yakalanan öğretmen adliyeye sevk edildi.

08 Şubat 2019 Cuma 12:37
FETÖ'den Aranan Öğretmen Adliyede

Samsun'da, FETÖ soruşturması kapsamında aranan ve saklandığı örgüt evinde sahte kimlikle yakalanan ihraç öğretmen adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, FETÖ kapsamında firarda olan ve örgüt evlerinde saklanan şüpheli şahısların yakalanmalarına yönelik Samsun Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi Müdürlüğü ekiplerinin tespitleri doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakum ilçesinde bulunan 1 adrese baskın düzenledi. 

Söz konusu örgüt evinde yapılan aramada Samsun 2. Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı olan ve 2 adet ByLock abonelik kaydı olduğu tespit edilen, FETÖ'ye müzahir sendika ve derneklere üyeliği olan, Bank Asya'da katılım hesabı olan Ö.K. başkası adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı. Ö.K.'nin öğretmen iken KHK ile meslekten ihraç olduğu öğrenildi. 

KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan Ö.K., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ö.K., "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 08.02.2019 17:18
Anahtar Kelimeler:
SamsunFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.