banner388

FBM’de coşkulu yılbaşı kutlaması

FBM Tıp Merkezi ailesi dün akşam düzenlenen yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi.  

FBM’de coşkulu yılbaşı kutlaması

FBM Tıp Merkezi ailesi dün akşam düzenlenen yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi.  

29 Aralık 2017 Cuma 10:51
FBM’de coşkulu yılbaşı kutlaması

Samsun haber - Samsun’da 13 yıldır estetik, plastik cerrahi alanında hizmet veren Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın kurucusu olduğu FBM Tıp Merkezinin çalışanları, Atakum’da bulunan bir otelde düzenlenen yılbaşı etkinliğinde doyasıya eğlendiler.

“Hepiniz benim için çok değerlisiniz”

Yeni yıla girerken herkese güzel dilekler dileyen Sevgi Akbaş, “Evet öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Böyle büyük bir ailenin annesi olduğumu düşünüyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Umarım bu yıl geçen yıllardan çok daha güzel şeyler getirsin. Hepiniz benim için çok değerlisiniz” diye konuştu.

Yenilen yemek sonrası çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen FBM Tıp Merkezi çalışanları, Sevgi Akbaş’ın eşliğinde pasta keserek eğlenceye devam etti.

Gecenin yarısında herkes heyecanlı bir şekilde salonda bulunan dilek balonlardan birini alıp otelin balkonundan gökyüzüne bıraktı.

Son Güncelleme: 29.12.2017 21:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.