banner388

FBM 12. Yaşını Çalışanlarıyla Kutladı

Türkiye’nin öncü estetik firmalarından olan FBM Estetik Tıp Merkezi kuruluşunun 12. Yıl dönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

FBM 12. Yaşını Çalışanlarıyla Kutladı

Türkiye’nin öncü estetik firmalarından olan FBM Estetik Tıp Merkezi kuruluşunun 12. Yıl dönümünü çalışanlarıyla birlikte kutladı.

01 Nisan 2017 Cumartesi 12:18

Samsun HaberFBM Estetik Tıp Merkezi  bahçesinde düzenlenen sabah kahvaltısına FBM Tıp Merkezi Sahibi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş’ın yanı sıra Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Mahmut Ulubay, Gazeteci Yazar Nusret Sağlam ile Tıp Merkezi çalışanları katıldı.

Kahvaltı öncesi konuşan Estetik ve Plastik Cerrahi Üzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, FBM Tıp Merkezi’nin 12 yıllık serüvenini anlattı. Akbaş, “FBM’nin 12 yıllık serüveni tıpkı bir çocuk gibi doğup, aşama aşama emekleme, ayağa kalkma, yürüme, koşma gibi düşünüyorum. Bugün FBM olarak biz 12 yıl önce doğduk. Daha sonra büyüdük, yürümeye başladık, koşmaya başladık. Bugün Türkiye’de ve dünyada bu sektörde bilinen ve tanınan bir marka haline geldik. Biz sadece şirketimizi temsil etmiyoruz, bu bizden çıktı. Türkiye’yi temsil ediyoruz, Samsun’u temsil ediyoruz. O yüzden bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Çok güzel yerlere geldik. Dünyanın her yerinden insanlar estetik operasyon için, bu sektörden hizmet almak için Samsun’a, FBM’ye yani bize geliyorlar. Buda bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor. İnşallah ilerleyen yıllarda daha büyük hedeflere doğru gitmek arzusundayız” dedi.

Konuşmaların ardından Akbaş, 12. yıl pastasını çalışanları ile birlikte kesti.

Akbaş daha sonra, FBM Estetik Tıp Merkezi’nde kendileri ile birlikte yaklaşık 3 yıl çalıştıktan sonra OMÜ’ye Öğretim Görevlisi olarak atanan Diyetisyen Mustafa Tilekli’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.