banner388

Fatih Türkel, Müdür Kırmacı'ya sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tarım İl Müdürü Nail Kırmacı'ya sert çıktı. Fatih Türkel, "Bırak cumhurbaşkanını savunmayı, işini yap" dedi.

Fatih Türkel, Müdür Kırmacı'ya sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Samsun Tarım İl Müdürü Nail Kırmacı'ya sert çıktı. Fatih Türkel, "Bırak cumhurbaşkanını savunmayı, işini yap" dedi.

03 Haziran 2018 Pazar 10:55
Fatih Türkel, Müdür Kırmacı'ya sert çıktı

Samsun Haber-CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan eleştirilere cevap veren Samsun Tarım İl Müdürü Nail Kırmacı'yı sert bir dille eleştirdi. 

Fatih Türkel devlet memurlarının herkese eşit mesafede olması gerektiğini vurgulayarak, “Gün geçmiyor ki herkese eşit mesafede olması gereken bürokratları Samsun’da AK Partili siyasilerle kah iftar sonrası cami avlularında ,kah toplantılarda seçim çalışmalarında görüyoruz. Devletin memurları sadece AK Parti'nin değil herkesin hizmetkarıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan eleştirilere karşı açıklama yapan Müdür Kırmacı'ya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden sert çıkan Fatih Türkel, "Sayın Tarım İl Müdürü senin işin Samsun’da Kan ağlayan çiftçinin dertlerini çözmek tarımı planlamak . Bırak Sayın cumhur başkanını savunmayı işini yap . Sen Tarım İl Müdürüsün Bafra’da kelem, lahana, ıspanak tarlada kaldı. 45 kuruşa mal olan sebze 20 kuruşa müşteri bulamadı. Fındık üreticisi kan ağlıyor, çiftçi traktörüne mazot alamıyor. Türkiye'nin en verimli iki ovasının çiftçileri sizin basiretsizliğiniz yüzünden Binlerce dönüm arazisini atıl duruma düşürmüş. Bize tarımı anlat sayın müdür çiftçiyi besiciyi savun sayın müdür siyasetçileri savunma onlar kendini savunur. Ha ille de ben AK Parti’nin bürokratıyım diyorsan önce sosyal medya hesabınızdaki Tarım Bakanlığının logosunu kaldır, istifa et git istediğin yerde siyaset yap" dedi.
 

Son Güncelleme: 03.06.2018 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2018-06-03 11:40:48

Ülkede zaten bir yağdanlıktır gidiyor, mahalle aralarına kadar indi millet çıkarlarının peşine düştü, kimse hak hukuk vicdan önemli değil çıkar menfaat yalakalık. Niye?

Avatar
Cemal 2018-06-03 13:49:03

Aynen öyle. Tarım Müdürü bitirilen tarımla ilgili konuş icraat üret var mı çözümün projen çiftçiye vatandaşa desteğin işiniz gücünüz şakşakçılık bu devran döner tepetaklak olursunuz.

Avatar
ahmet 2018-06-04 09:00:06

Tarım il müdürlüğünün işlevinin ne kadar büyük olduğunu bilen varmıda da müdürü eleşitiriyorsunuz yok atıl durumda arazi varmış yok fındık fiyatıymış elinizde projeniz varsa il müdürlüğüme gidip gerçekten çiftcilik yapmak isteyene yardımcı olmuyorlarsa onu yazın.

Avatar
ahmet 2018-06-04 09:29:51

Sayın İLKADIM CHP İlçe başkanı siz iktidarda olsaydınız da Yine Nail KIRMACI gibi biri ile çalişmaktan şeref duyacagınızı Söylemek isterim eleştirdiğiniz kişinin gidip bir çayını içmenizi tavsiye ederim .

Avatar
YÜKSEL 2018-06-03 14:57:03

BİLADER ONU ORAYA AKP GETİRDİ OTURTTU ADAM TABİİKİ AKP SAVUNACAK ÇİFTÇİ KAZANMIŞ KAZANAMAMIŞ ADAMIN SORUNU DEĞİLKİ ÇİFTÇİ ÜRÜN TARLADAYKEN DEVLETTEN TEŞVİK MAZOT PARASI HİBE ORGANİK TEŞVİK ZATEN ALIYOR TARLAYA ETTİĞİ MASRAFI YER PARASI ALIYOR TARLADAN KAZANDIĞIDA KAR DAHA NE YAPSIN DEVLET ŞU MEMLEKETTE EN GÜZEL PARAYI ÇİFTÇİ KAZANIYOR DAHA NE OLSUN OLAN ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNEN VATANDAŞA OLUYOR

Avatar
73 2018-06-04 01:26:08

Nail KIRMACI
Sen kendini bizden iyi biliyorsun
Şimdi sana burdan ne desem boş
Yukarda Allah var
Kanser hastasına il içinde torpil bulamadı diye nakil yok
Ama öz yeğenine var
Unutma ALLAH var.

Misafir Avatar
ahmet 2018-06-04 10:17:13 @73

73 yazan arkadaş bu tahin meselesinin iç yüzünü yazarmısın merkez ilçelerdenmi tayin istemiş yoksa uzak ilçelerden gıçıklık yaparak mı tayin yapılmamış hangi öz yegenin tayinin yapmış bildiğim kadarıyla kendi anne sinide kanserden kaybetmiş birisi bunları yapacagını sanmıyorum selamlar.

Beğenmedim! (0)