banner388

Fatih'te Büyük Buluşma

Komşu İftarları etkinlikleri dahilinde Fatih ve Reşadiye Mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu büyük birlik ve beraberlik tüm mahallelere örnek olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Fatih'te Büyük Buluşma

Komşu İftarları etkinlikleri dahilinde Fatih ve Reşadiye Mahalle sakinleri ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu büyük birlik ve beraberlik tüm mahallelere örnek olmalıdır" ifadelerini kullandı.

27 Haziran 2016 Pazartesi 11:33
Fatih'te Büyük Buluşma

İlkadım Belediyesi ve 1453 Fatih Spor Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen iftar programı Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı’nda icra edildi. Düzenlenen iftar yemeğinde Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri beraberce aynı masalarda oruçlarını açtı. Düzenlenen iftar yemeğine katılımın yoğun olması yüzleri güldürdü. İftar öncesi Komşu İftarı konukları ile bir bir görüşen Başkan Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. İftar masalarını dolduran mahalle sakinleri Başkan Erdoğan Tok'u adeta bağrına bastı.

ÖRNEK BİRLİKTELİK
Komşu iftarları ile Ramazan ayının bereketini ve feyzini yaşadıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu akşam Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinlerinin her zamanki gibi birlik ve beraberliğine tanık oluyoruz. Yıllardır süre gelen geleneksel iftarın bir yenisini de her zaman olduğu gibi dostluk içinde yaşıyoruz. Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri her zaman kardeşliğin örnek mahalleleri konumunda olmuşlardır. Bu konuda iki mahallemizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Fatih Mahallemiz bu kardeşlik duygularıyla Samsun’daki diğer tüm mahallerimize örnek olacak bir mahallemizdir” şeklinde konuştu.

FATİH'TE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARDIK
Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Başkan Tok, “Samsun’da en spora en çok önem veren mahallerimizden birisi olan Fatih Mahallemizde bulunan kum futbol sahasını baştan aşağı yeniledik. Mükemmel bir halı saha sistemi ve aydınlatması ile halı sahamızın bulunduğu bu alanı spor kompleksine dönüştürdük. Mahallemizde bulunan şehit ailelerimizin isteği üzerine ilk meclis toplantımızda Fatih Parkımızın adını Şehit Komando Er Hüseyin Kaşka Parkı olarak güncelledik. Halkımız bizlerden talep etti. Bizler de halkımızın isteğini hemen yerine getirdik. 'Halka hizmet hakka hizmettir' anlayışı ile mahalle sınırlarımızın içinde bulunan tüm kaldırımlarımızı baştan sona değiştirerek baskılı beton uygulamasını yaptık. Çalışmalarımız her koldan sürüyor, projelerimiz hızla yükseliyor. Bu yükselişlerimizin sebebi halkımızın bizlere olan güvenidir. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, bu güzelliği bozmak isteyenlere asla ve asla fırsat vermesin” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 27.06.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.