banner388
banner390
banner410
banner408

Faruk Çelik: Türkiye Cumhuriyeti Devleti gecekondu devleti değildir

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda sarf etti

banner269

Faruk Çelik: Türkiye Cumhuriyeti Devleti gecekondu devleti değildir

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gündeme dair önemli açıklamalarda sarf etti

19 Mayıs 2017 Cuma 09:40
Faruk Çelik: Türkiye Cumhuriyeti Devleti gecekondu devleti değildir

Samsun Haber - Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini ifade eden Faruk Çelik, devletin belirli kesimlerce kuşatılmak istendiğini belirterek terör örgütlerinin Türkiye’ye saldırmak için vardiya usulü çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti gecekondu devleti değildir

Her sorunun birlik beraberlik ve dayanışma çerçevesinde aşılabileceğini vurgulayan Faruk Çelik, Türkiye Cumhuriyeti Devleti gecekondu devleti değildir. Kimse duyduk duymadık demesin. Herkes bilsin ki bu devlet 2000 yıllık devlet geleneği olan bir devlettir. Bu devlette 900 yıllık esnaf geleneği var. Bu devlette 700 yıllık imparatorluk geleneği var. Bu devlette 94 yıllık cumhuriyet deneyimi var. Bu sıradan bir devlet değil. Onun için 3-5 çapulcunun bizi yıldıramayacağını dosta, düşmana ve herkese anlatmamız, herkesin de bilmesi gerekiyor.
Türkiye’nin geleceğine dair söz söyleyecek olanları 80 milyon olarak işaret etti

 Güzel bir coğrafyadayız. ‘Öyle güzel ki coğrafya ki verilmeyecek şeyler vardır. Şan gibi, şeref gibi, namus gibi, Kars gibi, Ardahan gibi’ diyor şair. Bizden toprak isteyenlere karşı böyle haykırıyorlar. Şan, şeref, namus verilir mi? Verilmez, bu aziz şehit kanlarıyla ıslanmış olan topraklar da kimseye verilmez. Böyle kutsal bir topraklarda yaşıyoruz. Onun için toprağımızı ne sele vereceğiz ne yele vereceğiz ne de göz diken ele vereceğiz. Bunu herkesin bilmesinde yarar var. Birileri fason devlet kurma ve Türkiye’yi rahatsız etme derdindeler. Bunda da başarılı olmaları mümkün değil. Bizim bildiğimiz, beraberliğimiz ve dirliğimiz devam ettiği sürece Allah'ın izniyle bu ülkenin geleceğine söz söyleyecek olan sizlersiniz. Esnaftır, çiftçidir, işçidir, 80 milyondur. Başkalarının bu ülkeye başka bir elbise biçme imkanı hiçbir zaman olmayacaktır” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.