banner388

FARKINDAYIM PROJESİ FARK YARATTI

Samsun Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin önderliğinde başlatılan 'Farkındayım' projesi ile birlikte öğrencilerin gelişimine katkı sağlandı.

FARKINDAYIM PROJESİ FARK YARATTI

Samsun Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin önderliğinde başlatılan 'Farkındayım' projesi ile birlikte öğrencilerin gelişimine katkı sağlandı.

03 Haziran 2021 Perşembe 10:43
FARKINDAYIM PROJESİ FARK YARATTI

Samsun Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Ahmet DEBEROĞLU'nun destekleriyle İngilizce öğretmeni Zeynep Aydın USLU'nun liderliğinde başlatılan yurt dışı dahil 11 ortaklı başlatılan I'M AWARE (Farkındayım) projesini sona erdi. 

Tarih öğretmeni Şükran ÖZEL, Edebiyat öğretmeni Hanife Tuğba KÖSE, Fizik öğretmeni İlknur ÇELİK, Matematik öğretmeni Yetkin DANACI ve grup öğrencilerinin katkı ve katılımıyla Samsun'dan Ankara'ya Erzincan'a ve Ürdün'e ulaşan 11 ortaklı gerçekleştirilen Sağlık ve Doğa, Bilim ve Teknoloji konularını içeren I'M AWARE (Farkındayım) Projesi üç aylık çalışmasını başarıyla tamamladı.

Proje öğretmenlerinden Şükran Özel bu projenin farkındalık ve duyarlılık oluşturulması için yaygınlaştırılmasının önemini belirtirken bu proje aracılığıyla kullanılan Web 2.0 araçlarının  öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde derse motivelerinin artmasında etkili olduğunu ifade etti.

Bu proje, öğrencilerin pek çok alanda gelişimini sağlarken etkili eğitim stratejileri geliştirme konusunda öğretmenlere faydalı olduğunu belirten Şükran Özel, başta okul müdürü Ahmet DEBEROĞLU'na ardından proje kurucu öğretmenleri Zeynep Aydın USLU ve Tuğba BAL'a ve projede yer alan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-06-03 11:40:12

Gazetecilik yapmak istiyorsanız Yeni Ruh Sağlığı Hastanesi önünden aşağı inen yolda patlayan LAĞIM borusunu Salı günü haber verilmesine rağmen yapmayan belediyeyi haber yapın.3. gün olmuş hala pis su akıyor ve aşağıdaki lokanta, pastane, marketlere insanlar o pis suya basarak girip çıkıyor

Avatar
Sümeyye 2021-06-03 14:14:14

Yaratmak,Allah'a mahsustur.Ne biçim Türkçe!!!Bir de İmam Hatip'i öveceksiniz!

Avatar
selim yazgan 2021-06-03 17:57:18

hem imam hatip hem fen sosyal Allahim akil fikir versin..daha ne diyeyim..