banner388
banner390
banner410
banner408

Evleniyoruz fuarını 39 bin kişi ziyaret etti

Samsun’ da düzenlenen 2. EV’leniyoruz Fuarı'nı 39 bin 850 bin kişi ziyaret etti

banner269

Evleniyoruz fuarını 39 bin kişi ziyaret etti

Samsun’ da düzenlenen 2. EV’leniyoruz Fuarı'nı 39 bin 850 bin kişi ziyaret etti

12 Şubat 2018 Pazartesi 11:26
Evleniyoruz fuarını 39 bin kişi ziyaret etti

Samsun haberTÜYAP tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV’leniyoruz 2018, 2.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 8-11 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

39.850 Kişi Ziyaret Etti

Fuar evlenecek çiftler, eşyalarını yenileyecekler ve ev almak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Samsun ve ilçelerinden, Ordu, Amasya, Sinop, Tokat, Çorum ve bölgede yer alan diğer illerden gelen ziyaretçiler Samsun 2. Ev’leniyoruz Fuarı’na akın etti. Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinden toplam 39.850 kişi fuarı ziyaret etti.

Görkemli Sahne Şovları ve Muhteşem Etkinlikler

Samsun 2. Ev’leniyoruz Fuarı’nda birbirinden güzel koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıktığı stantlarda, ziyaretçiler fuara özel kampanyalardan yararlandı. Evlilik hazırlıkları ile ilgili sergilenen son yenilikleri keşfetti. Aynı zamanda fuar süresince pek çok etkinlik düzenlendi. Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Gezici Orkestra, Saç ve Makyaj Şovları  gibi aktivitelerle ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşadı. Fuar katılımcılarımızdan Simay Abiye standında ünlü manken ve sunucu Özlem Yıldız’ın sunumuyla sezonun en şık abiye ve gelinlikleri tanıtıldı. Firmaların ürün ve hizmetlerinin lansmanı için bu etkinlikler önemli bir fırsat yarattı. 

Fuarda Samsun ve Bölge Ekonomisine Büyük Katkı

Bölge genelinden fuarı ziyaret etmeye gelen, evlilik hazırlıkları süreçleriyle ilgili ihtiyaçlarını fuardan karşılayan binlerce çift ve eşyalarını yenileyecekler, stant açan firmaların önemli satışlar gerçekleştirmelerini sağladı. Şehir ve bölge ekonomisine, kendi sektöründe hareketlilik getirmeyi hedefleyen fuar, 4 gün boyunca önemli ticari bir hacim yarattı aynı zamanda tüm markalara, ürün, hizmet ve vizyonlarını on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı sundu.

Stant Açan Firmalar Çok Memnun 

TÜYAP Samsun tarafından 2. kez organize edilmiş olan Samsun Ev’leniyoruz Fuarı, konut projeleri, mobilya, aksesuar, dekorasyon, züccaciye, gelinlik, damatlık, abiye kıyafet, çeyiz, halı, düğün organizasyonu, beyaz eşya, ev elektroniği sektörünü buluşturan bir platform olma başarısına ulaştı. Stant açan firmaların tamamına yakın 2019 yılında düzenlenecek 3. Ev’leniyoruz Fuarı’na katılacaklarını ve memnuniyetlerini belirtti.

Son Güncelleme: 12.02.2018 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal 2018-02-13 10:50:27

Pahalılık almış başını gitmiş. Bu ülkede asgari ücret 1600lira. Bir takım elbiseye bir gelinliğe 1 ay hatta 2,3 ay çalışmak gerekiyor. Asgari ücretli nasıl evlensin? Nasıl düğün yapsın? Beyaz eşya, mobilya, altına fiyatlarının uçuk olmasından dolayı yaklaşılmıyor. Herkes şakşakçılığa, pohpohlamaya devam ediyor. Biat yerine itirazı ne zaman öğreneceğiz. Bu gidişe ne zaman dur diyeceğiz?