banner388

‘’EV’’leniyoruz Fuarı 32 Bin Kişiyi Ağırladı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen fuar 12 Şubat tarihinde sona erdi

‘’EV’’leniyoruz Fuarı 32 Bin Kişiyi Ağırladı

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından organize edilen fuar 12 Şubat tarihinde sona erdi

13 Şubat 2017 Pazartesi 15:29
‘’EV’’leniyoruz Fuarı 32 Bin Kişiyi Ağırladı

9-12 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen organizasyonda bölge genelinden bir çok insanı farklı alanlarda hazırlanan standlarda buluşturdu.

Evlilik hazırlığında olanlar, evlenecek çiftler, evini yenileme isteğinde olanlar düzenlenmiş olan organizasyona akın etti. Gelenler sadece Samsun genelinden değil çevre illerden de ziyarete gelen bir çok kişi olduğu anlaşıldı.

Çeşitli standlar da farklı ürünler vatandaşa sunuldu

Fuarda Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Tekkeköy Belediyesi öncülüğünde gerçekkleştirilen nikah törenin dışında gelinlik gösterileri, saç tasarım görselleri, sahne performansları, canlı müzikler, dans gösterileri gibi bir çok aktivite içeren sunumlar yapıldı. Bu organizasyon aynı zamanda firmalar içinde ürünlerinin tanıtımı aşamasında önemli fırsatlar yarattı.

4 gün boyunca şehirde  belirli hareketlilik yarattı

Samsun ve çevre illerden gelen binlerce vatandaşa alışveriş olanağı sağlayan ‘’Evleniyoruz Fuarı’’ firmaların satış yapmalarında, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamada  etkili olduğu kadar şehrin tanıtımı ve gelişiminde de büyük katkısı oldu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.