banner388

Eşsiz boyaları ile Raspo Boya'dan kaliteli hizmet 

Samsun kuruluşlu yerli ve milli boya markası Raspo Boya, eşsiz boyaları ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Eşsiz boyaları ile Raspo Boya'dan kaliteli hizmet 

Samsun kuruluşlu yerli ve milli boya markası Raspo Boya, eşsiz boyaları ile hizmet vermeye devam ediyor. 

16 Haziran 2021 Çarşamba 18:20
Eşsiz boyaları ile Raspo Boya'dan kaliteli hizmet 

RASPO BOYA HAKKINDA 

Kaliteli yerli üretim ve etkin-şeffaf hizmet ilkesiyle yola çıkan Köksal Yalıtım Boya Kimya Sıva San. ve Tic. Ltd. Şti. Firmamız, gelinen bu noktada bölgemizde ve de Türkiye’de en büyük üretim firmalarından biri olmayı başarmıştır.

Gelişen teknolojiyi de takip ederek kendi standarlarını uluslar arası değerlere aplike ederek daha kaliteli ve daha teknolojik hizmetler sunmayı dürüst ve yenilikçi pazar anlayışı ile hizmet etmeyi amaçlamıştır. Üstün üretim gücü ve teknik bilgi hakimiyeti ile ülkemizde ve uluslar arası pazarda faaliyet gösteren ayrıca -ISO9001- belge ve birikimlerine sahip saygın şeffaf ve güvenilir bir firmadır.

Müsteri memnuniyetini en üst düzeyde tutup performanslari yüksek evrensel standartlarda ürünler ve hizmet sunmayi hedefleyen firmamiz hizla değişen ve gelişen talepleri en doğru en kisa sürede karşilamayi amaç edinmiştir. Uzman kadromuz, sahip olduğumuz bilgi ve teknoloji ile dinamik ve yenilikçi bir anlayiş ile hizmet üretmekteyiz. Ulkemizde ve dünyada bir değer ifade edebilmek amaci ile firsatlari en iyi şekilde degerlendirme çabası içinde bulunmaktayız.

Raspo Boya'nın ürünler ve fiyatları şu şekilde:

•Raspo Boya 20 Kg Silikonlu Astar Boya: 159 TL
•Raspo Boya 20 Kg Silikonlu Dış Cephe Boyası: 279 TL
•Raspo Boya 20 Kg Slikonlu Mat Boya: 279 TL 

www.raspo.com.tr
Facebook: raspoboyafabrikası
instagram/raspoboya
Telefon: 0 532 015 18 05
0 362 222 20 20

Son Güncelleme: 16.06.2021 18:25
Anahtar Kelimeler:
SamsunRaspo Boya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.