banner388

Eskişehir-Samsunspor  Maçını Canlı İzle 

Kırmızı beyazlılar, dakikalar sonra Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Zorlu puan mücadelesi hangi kanalda yayınlanıyor. İki takımın kadro ve son durumları nasıl ? işte detaylar .... 

Eskişehir-Samsunspor  Maçını Canlı İzle 

Kırmızı beyazlılar, dakikalar sonra Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Zorlu puan mücadelesi hangi kanalda yayınlanıyor. İki takımın kadro ve son durumları nasıl ? işte detaylar .... 

20 Ekim 2020 Salı 18:53
Eskişehir-Samsunspor  Maçını Canlı İzle 

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, saat 19.00 da başlayacak müsabakada Eskişehirspor'a konuk oluyor. Zirve hesapları yapan kırmızı beyazlı ekipte, sakat ve covıd 19 pozitif vakalarının çokluğu can sıkıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tüm bu olumsuzluklara rağmen takımını bu akşam sahaya galibiyet için sürecek.

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Yılport Samsunspor ligde oynadığı 5 maçta topladığı 8 puan ile 8'inci sırada bulunuyor. Eskişehirspor ise 5 maçta 3 beraberlik alarak 3 puanla 16'ıncı basamakta yer alıyor. Peki  Eskişehirspor - Yılport Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar... TRTSPOR'DAN CANLI YAYINLANACAK 20 Ekim Salı günü saat 19.00'da Eskişehir Yeni Stadı'nda oynanacak Eskişehirspor- Yılport Samsunspor mücadelesini Trabzon bölgesinden üst klasman hakem Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Ata Yıldırım ve Seyfettin Ünal yapacak. 


Mücadelede dördüncü hakem olarak Fevzi Erdem Akbaş görev alacak. Karşılaşma korona virüs tedbirleri kapsamında sadece localarda yüzde 50 kapasite kullanarak seyirci alınarak oynanacak. Karşılaşma TRTSPOR ve BEİNSPORTS MAX 1 kanallarından canlı olarak seyredilebilecek.

SAMSUNSPOR 
--------------
1. NURULLAH ASLAN
5. ERCAN YAZICI
9. EDWIN OPPONG ANANE-GYASİ
10. VUKAN SAVICEVIC
14. İLYAS KUBİLAY YAVUZ
33. RAHMAN BUĞRA ÇAĞIRAN
24. BURAK ÇALIK
70. NADİR ÇİFTÇİ
89. ERKAM REŞMEN
48. ERHAN KARTAL
42. GUY SERGE CEDRIC YAMEOGO

 Yedekler
-----------
40. AHMET ALTIN
2. CANER ARICI
8. OĞUZ GÜRBULAK
7. GUIDO KOÇER
77. ENES İSLAM İLKİN
19. AHMETHAN KÖSE
35. FERHAT ÇULCUOĞLU
39. KEREM CAN AKYÜZ


ESKİŞEHİRSPOR

17. EKREM KILIÇARSLAN
5. SEZGİN COŞKUN
66. KIVANÇ KARAKAŞ
8. ONUR BAYRAMOĞLU
41. MEHMET ÖZCAN
9. İBRAHİM HALİL ÖNER
7. BEDİRHAN ALTUNBAŞ
22. BİLAL CEYLAN
3. MUHAMMET YAHYA AKBULUT
19. SUNDAY OLUWADEJI ALIMI
70. HAMED ABODUN SHOLAJA

 Yedekler

45. MELİH AĞA
4. HASAN ULAŞ UYĞUR
15. ALPEREN KOCABAŞ
50. SEZGİN ÇOLPAN
6. FURGAN POLAT
99. BERKAY TANIR
11. KAAN GÜL
24. ARDA OKUMUŞ
10. TALHA ERDOĞAN
90. ONUR ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.