banner388
banner390
banner410
banner408

Eski Başkan yaşanan silahlı saldırı olayını anlattı

Kavak ilçesi Belediye eski Başkanı Şerif Ün, hakkındaki silahlı saldırı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ün, olayla ilgili yaşananları anlattı.

banner269

Eski Başkan yaşanan silahlı saldırı olayını anlattı

Kavak ilçesi Belediye eski Başkanı Şerif Ün, hakkındaki silahlı saldırı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ün, olayla ilgili yaşananları anlattı.

14 Eylül 2017 Perşembe 13:38
Eski Başkan yaşanan silahlı saldırı olayını anlattı

Samsun Haber - Samsun'un Kavak ilçesi Belediye eski Başkanı Şerif Ün, silahlı saldırı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırının, 'Hilal Kent' mağdurlarından biri tarafından yapıldığı iddia edildi. Başkan Ün, konu ile ilgili olarak, "Silahlı saldırı değildi, silah çekme olayıydı. Ağız münakaşası yaptık" dedi.


Edinilen bilgiye göre olayın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de 2012'deki Samsun ziyareti sırasında temelini attığı Kavak ilçesi'nde bulunan MHP'li Belediye eski Başkanı Şerif Ün'ün de kurucu ortakları arasında olduğu Hilal Kent Yapı Kooperatif inşaatında yaşandığı belirtildi.


Yaklaşık 5 yıldır devam eden ve 90 kişinin kooperatife girerek mağdur olduğu Hilal Kent inşaatına çalışmaları incelemek için giden eski Başkan Ün ve mağdur vatandaşlardan biri karşı karşıya geldi. İki taraf arasında tartışma başladı. Büyüyen tartışma sonrasında mağdur olduğu iddia edilen vatandaş silahını çekti.


5 EL ATEŞ ETTİ

 
İnşaat alanından uzaklaşmaya çalışan eski Başkan Ün'e mağdur vatandaş 5 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Başkan Ün, yaşanan olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ifade veren eski Başkan Şerif Ün, "Ben bu ilçede siyasetçiyim. Kimseden şikayetçi değilim" dediği öğrenildi. Ün'ün silahlı saldırıda bulunan vatandaşın ismini vermediği belirtildi.


SALDIRI YOK, SİLAH ÇEKTİ

Eski Başkan Şerif Ün, silahlı saldırı iddialarını yalanlayarak, "Biliyorsunuz Hilal Kent Yapı Kooperatifi'ne ev sahibi olmaları için insanların para yatırması gerekiyor. Söz konusu vatandaşında kooperatife 23 bin lira borcu vardı. Ev sahibi olması için bu şahsın parayı yatırması gerekiyor. Bizde o gün inşaat alanında inceleme yapıyorduk. Karşılaştık, bana 'hırsızsın' diye hakaret etti. Bende 'sen hırsızsın' diye cevap verdim. Silahını çıkardı, eline vurdum. Sadece ağız münakaşası yaptık. Silahlı saldırı olayı gerçek dışıdır. Ben sonra ailesinin yanına da gittim görüştük, sorun yok. Hilal Kent'in yüzde 95'i tamamlanmış durumda. 9 kişi şuanda orada oturuyor" ifadelerini kullandı.


Hedef Halk / N. Alper CABBAR

Son Güncelleme: 14.09.2017 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.