banner388

Eski başkan ve yeni başkan bir araya geldi

Gebze Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı iki hafta önce değişmişti. Yeni ve eski başkan düzenlenen programda bir araya geldi.

Eski başkan ve yeni başkan bir araya geldi

Gebze Samsunlular Derneği Kadın Kolları Başkanı iki hafta önce değişmişti. Yeni ve eski başkan düzenlenen programda bir araya geldi.

23 Kasım 2017 Perşembe 10:10
Eski başkan ve yeni başkan bir araya geldi

Samsun haber - Gebze Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği bünyesinde 19 Mayıs 2016 tarihinde Kadın Kolları Yönetimi eklendi. Geçtiğimiz hafta ise başkanlık görevini yürüten Hatice Taşdemir görevini Zeliha Civelek Abukan'a devretti.


Eski ve yeni başkan çalışmaları birlikte sürdürürken Hatice Taşdemir'in kendi teklifi ile görevini Zeliha Civelek Abukan'a bıraktığı öğrenildi. Taşdemir ise partinin toplantı salonunda dostluk ve birlikteliğe vurgu yapmak için Abukan’a çiçek taktim etti.

 

"ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK"

Görevini devreden Taşdemir yaptığı açıklamada, "Kadın kolları yönetimini kurmak benim için bir hayaldi. Hayal bitmez, hayal biterse hayat biter. Zorluklarla karşılaşsak da hayallerim gerçek oldu. Tüm illerdeki ilçelerdeki Samsunlular derneklerinde kadın kollarının kurulmasını istiyorum. Çünkü kadınların olduğu yerde birlik beraberlik hizmet ve başarı oluyor. Kadın kollarının başarılı olabilmesi için vakit ayırmak gerekiyor. Yoğunluğumdan dolayı başarılar sağlamak adına Zeliha hanıma başkanlık teklif ettim ve başkan değiştirdik. Ama ben daima onların yanındayım hep destek olacağım. Bundan sonra da çalışmalarımız birlikte devam edecek onları bırakmıyorum. Kırk bir plaka Kocaeli’ye ait, kuruluşumuzun kırk birinci yılı, aslında çok güzel bir yıl oldu. bizde bunun için derneğimizin kırk birinci yılında Samsunlu kırk bir yıllık evli çiftlerimize ziyaret etmek istiyoruz. ‘Gönül Köprüsü’ adlı projemiz kapsamında yetim ve öksüz 12 çocuğa maddi manevi destek oluyor, ayrıyeten ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımlarında bulunuyoruz. Bu çalışmların devamı gelecek. ” dedi.

YAPILACAK PROJELER

Kadın Kolları Başkanlığı görevini devralan Abukan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Görme engelli beş çalışan gence kendilerini geliştirmeleri için dernek bünyesinde eğitim kursu vereceğiz ve bu kursu bitirdiklerinde sertifika vereceğiz. Bu kapsamda spor etkinlikleri ve farklı sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca kadın kolları olarak tüm yöresel derneklerin kadın kollarıyla birleşip etkinlikler yapmak istiyoruz. Tek tek dernekleri ziyaret etmek istiyorum ve sadece Gebze ile sınırlı kalmayıp Türkiye çapında bir topluluk oluşturmak istiyorum. 24 Kasın öğretmenler günü sebebiyle Gebze’de üç okulu ziyaret edeceğiz ve İzmit’te emekli bir öğretmenimize ziyaret gerçekleştireceğiz. Bunların yanında kadınları sosyalleştirmek adına kültür gezileri ve hem kadın hem erkek katılımcılar için seminer düzenleyeceğiz. Derneğimizin dördüncü katında 70 kadına haftanın üç günü sabah ve akşam olmak üzere spor hizmeti sunuyoruz. Ayrıca her yıl kandın kolları kuruluşumuzun yıl dönümü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda etkinlikler yapacağız."

Gebze Yeni Gün
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.