banner388
banner390
banner410
banner408

Eski Bakan Özak: Hizmeti ibadet olarak görün

Samsun'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Mustafa Demir'in çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu nedenle Samsun şanslı bir şehir" dedi

banner269

Eski Bakan Özak: Hizmeti ibadet olarak görün

Samsun'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Mustafa Demir'in çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Bu nedenle Samsun şanslı bir şehir" dedi

30 Temmuz 2019 Salı 20:43
Eski Bakan Özak: Hizmeti ibadet olarak görün

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM) 22, 23 ve 24'üncü dönem Trabzon Milletvekilliği, 59 ve 60'ıncı AK Parti hükümetlerinde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevini yürüten Faruk Nafız Özak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Eski Bakan Özak, "Değerli dostum Mustafa Demir'in Samsun için büyük bir şans olduğuna inanıyorum" dedi.

ÖZAK KAVAK'TA AĞIRLANDI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı' için gittiği Kavak İlçesi'nde, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ı da ağırladı. Başkan Demir'in ziyareti için teşekkür ederek hediye takdim ettiği Özak, katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısında Kavaklı muhtarlara hitap etti.

HİZMETİ İBADET OLARAK GÖRÜN

Eski Bakan Faruk Nafiz Özak, "Mustafa beye 'hayırlı olsun' demek için geldim. Buradan sonra Ordu ve Giresun'a uğrayacağız. Her zaman söylediğim gibi muhtarlar Cumhurbaşkanımızın bulundukları yerlerdeki temsilcisi demektir. O kadar saygıdeğer insanlardır muhtarlar. Kendinizle gurur duyabilirsiniz. Demokrasi demek muhtar demektir. Adalet, hukuk muhtarların özüdür. Muhtarlara çok saygı duyuyorum. Burada harcadığınız her dakika, bir salih ameldir, ibadettir, bunu bilin. Çünkü Allah rızası için çalışıyorsunuz. Vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyorsunuz. Yol, su, çevre gibi güzel hizmetler için çalışıyorsunuz. Bu bakımdan bunu ibadet olarak görmeniz gerekir. Allah ibadetinizi kabul etsin. Sizlere başarılar diliyorum" dedi. 

DEMİR'İN 15 YIL ÖNCEKİ HEYECANI DEVAM EDİYOR

Samsun'un son yıllarda büyük ve önemli değişim ve gelişil katettiğini de söyleyen Faruk Nafiz Özak, "Bir önceki büyükşehir belediye başkanımız gerçekten teknik adamdı. Çok güzel hizmetler verdi. Mustafa bey de biliyorsunuz mimar, teknik adam. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yapmış, Komisyon Başkanlığı yapmış. O bakımdan Samsun'u çok şanslı görüyorum. Sizler için de çok iyi çalışmalar yapacağına inanıyorum. Değerli dostum Mustafa Demir'deki heyecanın, tıpkı 15 yıl evvelki gibi devam ettiğini gördüm. Bu bakımdan kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

AMACIMIZ SAMSUN'A HİZMET ETMEK 

Faruk Nafiz Özak'a kendisi ve Samsun için söyledikleri için teşekkür eden Başkan Mustafa Demir ise, "Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nı kendisinden devir aldığım, uzun yıllar siyaset arenasında memleketimiz, ülkemiz için aynı saflarda, omuz omuza mücadele ettiğimiz kıymetli dostumu ağırlamanın mutluluğu içerisindeyim. Sayın Özak'ın da vurguladığı gibi, halkımıza hizmet heyecanımızı hiç kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Tek bir hedefimiz, tek bir amacımız vardır, o da görev başında olduğumuz süre boyunca Samsun'umuza, Samsunlular'a hizmet etmek, kentimizi ilçeleriyle birlikte topyekün biraz daha ileriye taşımaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-07-31 08:03:45

Siz hismet deyince fetö anladiniz yillarca ona ibadet yapar gibi heryeri verip hizmet ettiniz cemaate. Şimdi trabzon dayanişmasi yapip hemşehri ayağina boş laflarla kandirmaya devam. He ibadet yapiyor başkanlar. Yusuf ziyada 20 yilda iki 0lpark yaparak sadece ibadet yapti. Bu şehrin satilmadik belece neyi kaldi özelleştirme adi altinda. Takimi bile 3. Lige düştü bakan bile spor bakanlari samsunluyken. Siz de artik bir kandirmayin tamam biz safizda sizde ölçuýü kacirdiniz. Fetö amerika pkk esat vs herkez sizi kandirdi. Sizde bahçeliyi ve bu halki kandiriyonuz....