banner388

Eski bakan hayatını kaybetti

Gençlik ve Spor eski bakanı Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti

Eski bakan hayatını kaybetti

Gençlik ve Spor eski bakanı Hasan Celal Güzel hayatını kaybetti

19 Mart 2018 Pazartesi 09:15
Eski bakan hayatını kaybetti

Samsun haber - Eski Bakanlardan olan Hasan Celal Güzel, böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü, Millî Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevlerini yürüten eski bakan Hasan Celal Güzel, böbrek yetmezliği nedeniyle 73 yaşında vefat etti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde termal tesiste fizik tedavi için bulunan Güzel, aniden fenalaşarak ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi. Güven Hastanesine yatırılan Güzel'e akciğer enfeksiyonu ve bağırsak problemi tanısı konulduğu açıklandı. Eski bakan Güzel, sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hasan Celal Güzel, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü, Millî Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevlerini yürttü.

Son Güncelleme: 20.03.2018 09:54
Anahtar Kelimeler:
BakanHasan Celal Güzel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.