banner388
banner390
banner410
banner408

Eşi 6 gündür kayıp..!

Amasya’da hayvan ticareti yapan Engin Kutlu (36), 30 Haziran’dan bu yana kayıp.

banner269

Eşi 6 gündür kayıp..!

Amasya’da hayvan ticareti yapan Engin Kutlu (36), 30 Haziran’dan bu yana kayıp.

06 Temmuz 2016 Çarşamba 15:04
Eşi 6 gündür kayıp..!

Engin Kutlu’nun Samsun'da yaşamını sürdüren eşi Nuran Keskinsoy Kutlu, 7 yıllık eşinden 6 gündür haber alamadığını belirtti. Eşinin 30 Haziran Perşembe gününden beri kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini söyleyen Kutlu, polise başvurduğunu belirterek eşini görenlerin güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasını istedi.

Tefecilere çok ciddi anlamda borcu varmış”
Samsun Atakum’da oturan Nuran Keskinsoy Kutlu, “O gün içime doğmuştu. Engin’e, ‘içim çok daralıyor bir şey mi oldu’ dedim. ‘Arkadaşımın yanındayım, ben seni sonra arayacağım’ dedi. Her konuşmasında sesi kesik kesik geliyordu. Dikkatimi çeken bir şey oldu. Son bir aydır günden güne zayıflıyordu. Sıkıntıları olduğunu ifade ediyordu. İçine çok kapanıktı. Televizyon kanallarıdır, emniyettir başvurmadığım yer kalmadı. Tefecilerden çok ciddi anlamda para almış. Hayatından ciddi anlamda endişeleniyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşamadım. Bana çok düşkündür. Başına bir şey geldiğini düşünüyorum. Son 15 gündür gece beni arayıp uyuyamadığından bahsetti. Kaybolduktan sonra da tefeciler köye gitmiş. Alacak-verecek meselesi olabilir. Adamlar tehdit ediyormuş. Herkesin yardımına ihtiyacım var. Engin eğer hayattaysan lütfen bir şekilde dön. Senin bir saat bile bensiz duramayacağını biliyorum. Umarım hiçbir problem yoktur" ifadelerini kullandı.
Engin Kutlu'nun kendilerine ait başka bir evde kaldığını belirten kuzeni Sedat Şimşek ise Engin’in bir anda ortadan kaybolduğunu ve kendisiyle irtibatın koptuğunu söyledi

Son Güncelleme: 06.07.2016 15:11
Anahtar Kelimeler:
SamsunKayıpTefeci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.