banner388
banner390
banner410
banner408

Ersan Aksu: Samsun'da 4 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Atakum, İlkadım, Kavak ve Alaçam ilçe başkanlarının görevden alınmasına dair açıklamalarda bulundu. 

banner269

Ersan Aksu: Samsun'da 4 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu Atakum, İlkadım, Kavak ve Alaçam ilçe başkanlarının görevden alınmasına dair açıklamalarda bulundu. 

10 Aralık 2019 Salı 12:37
Ersan Aksu: Samsun'da 4 ilçe başkanı görevden alındı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesi değişiklik yapılan ilçe başkanlıkları ile ilgili bir açıklama yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu yaptığı açıklamada, “AK Parti 7. Olağan Kongre süreci 7 Ekim 2019 tarihi itibarıyla başlamış olup, devam eden takvime göre, halen; ilçe mahalle delege seçimlerimiz icra edilmektedir. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızca belirlenen takvim çerçevesinde; tüm ilçelerimizde mahalle delege seçimlerimizin tamamlanması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

2023 KADROSU İÇİN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ 

Kongre süreci ve bu sürece ilişkin takvimin planlanan şekliyle devam etiğini belirten Başkan Aksu, “Kamuoyuna daha önce de ifade edildiği üzere, tüm ilçelerimizde kadrolarımıza tahkimat yaparak ve kongrelerden daha da güçlü çıkarak 2023 kadrolarını oluşturmak amacıyla bazı değişikliklere gitme gereği hasıl olmuştur. Bu çerçevede, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı; Alaçam, Atakum, İlkadım ve Kavak ilçe başkanlarımızın bayrak değişimini karara bağlamıştır. Bu durum; Samsun İl Koordinatörümüz, Trabzon Milletvekilimiz Adnan Günnar tarafından ilgili ilçe başkanlarımıza bizzat tebliğ edilmiştir. Bu kapsamda; Alaçam İlçe Başkanımız Selahattin Alkan, Atakum İlçe Başkanımız Haluk Köksoy, İlkadım İlçe Başkanımız Oktay Avcılar ve Kavak İlçe Başkanımız Osman Atlı'ya gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır” şeklinde konuştu.

YÖNETİM KURULLARI GÖREV BAŞINDA

AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak görevden alınan 4 ilçe başkanına şükranlarını sunduğunu belirten Aksu, "Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, bu tür gelişmeleri nihai bir sonuç olarak değerlendirmemek gerekir. Arkadaşlarımızla, partimizde değişik görev ve sorumluluklarda birlikte yürümeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Alaçam, Atakum, İlkadım ve Kavak ilçelerimizde ilçe yönetim kurullarımız görevlerine devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde hem ilçe başkanı görevlendirmelerimizi gerçekleştirecek hem de mahalle delege seçimlerimizi tamamlayarak ilçe teşkilatlarımızı kongrelere hazır hale getireceğiz. Bu zaman zarfında bu ilçelerimizde ilçe başkanlıklarına Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılarımız vekalet edecektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2019-12-10 12:40:07

İl başkanı kadın kolları gençlik kolları yönetim üyeleri tamamen el cektirilmeli samsun da bunlar yapılırsa düzelir tabamdakiler akp ye zarar veriyor özellikle il başkanı

Avatar
Murat 2019-12-10 12:48:58

Farkindamisiniz kadın cinayetleri
Toplu aile intiharlari
Cinayetler toplumsal bunalım lar
Çocuk istismarı yabancı madde ve ugustu rücu madde kullanımı hayvanlara şiddet işsizlik
Özellikle ceza evlerinden firar bu kadar kolay hale geldi bunların hepsi SAYIN cumhur baskanimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN HÜKÜMETİNDE OLDU insanları ayrıştırıp böldünuz tez vakitte seçimlerin gelmesini bekliyor bu millet dünyanın hiç bir ülkesinde şehit verilmezken biz hala gencecik vatan evlatlarınin bayrağa sarılı tabutlarini izliyoruz sen dış ülkelerle dalasiyorsun ve her dalasmanda bir şehit bir ocak sönüyor Allah bizi senden kurtarsin artık yeter bir ömür harcayan bilecegin para kazandın duş yakamizdan bir fayda yok zarar vermeyi bırak

Avatar
Gavakspor 2019-12-10 13:40:54

Adamlarin gicina tekmeyi bastiniz gorev degisikligi diyonz.. sus payi vardir elbet 3-5 biseler.

Avatar
Nazif Karataş 2019-12-10 20:06:14

Ben akp de kimin ne yabtığını anlamış deyilim birde akp de doru dürüst secim yapılmıyorki sen ilçe başkanısın sen il başkanısın formilite bi secim hebsi bu kıran kırana bi seçim yapılmıyorki

Avatar
Mehmet sipan 2019-12-10 20:34:44

Karga tulumba göreve atananlar karga tulumba görevden adam alıyor AK parti kimsenin çiftliği değil..

Avatar
takipçi 2019-12-10 21:59:18

bu adamlara şaşırıyorum. il başkanı ilçe başkanları nasıl halkın içine çıkıyorlar ve hala neyi savunuyorlar anlamış değilim.

Avatar
Kavaklı 2019-12-10 23:50:24

Arkadaslar bu akp nin çöküşü yok oluşu demek
Kendi kendilerini yemeye başladılar
Daha çok şeyler izleriz bunun gibi
Türkiyenin durumu ortada denecek söylenecek hiç bir şey yok
Allah bizi bunlardan kurtarsin
Bunlara oy veren vatandaş vermeyen terörist bunlara rakip olursan vatan hainisin olmazsan kardeşleri bunlar vatan haini şeref yoksunu insanlar
Ben çok oy verdim Allah beni affetsin
Bundan sonra ne aileme ne çevreme attirmam