banner388

Eroinle yakalandı!

Samsun'da bir şahıs, 2 paket eroinle yakalandı.

Eroinle yakalandı!

Samsun'da bir şahıs, 2 paket eroinle yakalandı.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 17:32
Eroinle yakalandı!

Samsun-Ankara karayolu Çivril Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonu yanında park halindeki araçta meydana gelen olayda, öğrenilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat doğrultusunda bir otomobilde yaptıkları aramada 7,80 gram ve 8,03 gram olmak üzere 2 paket halinde toplam 15,83 gram eroin ele geçirdi.

Olayla ilgili C.G. gözaltına alındı. Polisteki sorgusunun ardından da  "uyuşturucu ticareti yapmak" yapmak suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
EroinSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2020-08-06 10:45:14

göz açtırmayın şehre ihanet edenlere insanlarımızı uyuşturanlara ...her mahallede temiz ağır bir hızlı kişi vardır anladınız yapacağımızı...kolluk kuvvetlerine yardımcı olmak gerek tozlarını almalıyız