banner388

Erkek milli voleybol takımı Samsun'da kampta

U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı, kamp için Samsun'a geldi. Takım Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

Erkek milli voleybol takımı Samsun'da kampta

U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı, kamp için Samsun'a geldi. Takım Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ziyaret etti.

11 Nisan 2018 Çarşamba 21:20
Erkek milli voleybol takımı Samsun'da kampta

Samsun Haber-02-10 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan Avrupa U21 Voleybol Şampiyonası için U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı kamp için Samsun'a geldi. Takım, makamında Samsun Valisi Kaymak'ı ziyaret etti.

U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenörü Osman Çarkçı ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Avrupa U21 Voleybol Şampiyonası 02-10 Haziran 2018 tarihleri arasında İtalya’da yapılacak. 02-20 Nisan 2018 tarihleri arasında ‘İşitme Engelliler Erkekler Milli Takım Kampı’ için söz konusu şampiyonaya Samsun’da hazırlanıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz için Sayın Valimize çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konu hakkında konuşan Vali Kaymak, "Öncelikle Samsunumuza hoş geldiniz diyorum. Sizleri Samsun'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu sporcularımızla ne kadar gurur duysak, övünsek azdır. İnşallah daha nice başarılar kazanırlar. Onlara sağlıklı bir yaşam diliyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin. Sizlere başarılar diliyorum” dedi.

VALİ KAYMAK'A İMZALI FORMA

U21 İşitme Engelliler Erkekler Voleybol Milli Takımı Antrenörü Osman Çarkçı, Vali Kaymak'a takımın imzaladığı Türkiye formasını verdi.

Ziyaret esnasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş hazır bulundu.


 

Son Güncelleme: 11.04.2018 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.