banner388

Erhan Usta: "Samsun sahipsiz değildir!"

Samsun Milletvekili Erhan Usta, son iki haftada üç bakanın Samsun'a gelmesini değerlendirerek; "Samsun parsellenerek peşkeş çekilemez! Samsun, sahipsiz değildir!" dedi.

Erhan Usta: "Samsun sahipsiz değildir!"

Samsun Milletvekili Erhan Usta, son iki haftada üç bakanın Samsun'a gelmesini değerlendirerek; "Samsun parsellenerek peşkeş çekilemez! Samsun, sahipsiz değildir!" dedi.

08 Kasım 2019 Cuma 19:56
Erhan Usta: "Samsun sahipsiz değildir!"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 24 Ekim'de,  Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ise dün Samsun'a geldi. Bu iki hafta içerisinde Samsun'a 3 Bakan'ın gelmesini ise Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, yayımladığı mesajıyla değerlendirdi.

"Bakan'lar neden Samsun'a geldi?"

Varank ve Pakdemirli'nin helikopter turu yapıp, Albayrak'ın ise "hikaye" anlatıp gittiğini vurgulayan Usta; "Samsun'un peş peşe hatta ikişerli bir şekilde bakan akınına uğraması karşısında Samsunlular kendilerine şunları soruyor:

Bakanlar buraya gelip Samsun ekonomisinin içinde bulunduğu zorlukla alakalı bir çift laf ettiler mi? Yok...

Samsun'un sorunları hakkında bir kelam ettiler mi? Yok...

Bir açılış yaptılar mı? Yok...

Bir yerin temeli mi atıldı? Yok...

Samsun'la alakalı somut bir projeden bahsettiler mi? Hayır...

23 Ekim tarihinde ne oldu? Çarşamba halkı, gözbebeği Çarşamba ovasında santral istemiyoruz diye haykırdı. Hemen akabinde Samsun'a gelen bakanlar, gündemdeki bu konu hakkında, Çarşamba'daki santral hakkında bir çift söz ettiler mi? Hayır...

O zaman bu bakanlar Samsun'a neden geldi arkadaş? Helikopterle Samsun turu yapmak da neyin nesidir?" dedi.

"Santral konusunda mı konuştular?"

Çarşamba'da kurulacak olan Biyokütle Enerji Santrali hakkında da konuşan Usta; "Samsunlular kendilerine işte bu soruları soruyor... Sormakta da haklılar... Bilmek istiyorlar, öğrenmek istiyorlar. Acaba bakanlar, meslek kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına santral hakkında telkinde bulunmaya mı geldi? Basına açık herhangi bir yerde olmadı belki ama kapalı kapılar ardında santralle ilgili neler konuşuldu? Acaba toplantılara davet edilen siyasiler içinde, STK temsilcileri içinde bizim sesimize ses olup, bu işin kötü taraflarını, bu işin olası zararlarını, çekincelerini, bakanlara anlatan birileri çıktı mı? Bilmek istiyorlar..." diye konuştu.

"Rantlar hangi 'cingöz'e verilecek?"

Helikopter turu hakkında sorular soran Usta; "Acaba Samsun semalarında helikopterle nerelerin keşfi yapıldı? Samsun'un değerleri birilerine peşkeş mi çekilecek? Samsun'un değerleri parsel-parsel bölünüp kimlerin mülkiyetine verilecek? Samsunlular hipnotize edilip, sağlanacak milyar dolarlık rantlar hangi "cingöze" verilecek? Öğrenmek istiyorlar! Samsunlular bu soruları soruyor! Çünkü Samsunlular Samsun'a sahip çıkıyor!" şeklinde konuştu.

"Samsun Santral istemiyor!"

Konuşmasını bitirirken bazı noktalara dikkat çeken Usta; "Samsun'un geleceği ile oynayanlar, Samsun'un üzerinde kötü emelleri olanlar, şunları iyi bilsin;

SAMSUN SANTRAL İSTEMİYOR!
SAMSUN PARSELLENİP PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ!
SAMSUN SAHİPSİZ DEĞİLDİR!
SAMSUN HİPNOTİZE EDİLEMEZ!" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-11-08 21:02:18

Bağımsız mv olarak sahip çıkarsın ,31 mart seçimlerinde olduğu gibi hadi oradan.kimin piyonusun belli değil.

Avatar
halime kudret 2019-11-08 20:15:06

Samsun sahipsizdir bir saga bir sola yalpalayan sizin gibiler sayesinde ..ellerim kirilsaydi da sana oy vermeseydim..bu seferki yolculuk hangi partiye...

Avatar
2019-11-08 21:10:55

Malesef sahipsiz Usta!

Avatar
SEMANUR KARACA 2019-11-09 08:58:22

SLM,SAMSUN EMEKLİ ŞEHRİ OLDU.HERAN HERŞEY YAPILABİLİR...SAMSUNUN MİLLET VEKİLLERİ BİLE ÇALIŞMIYOR ARKADAŞLAR,

Avatar
Mustafa Akyüz 2019-11-09 02:10:30

Yanlış yaptın Usta yanlış Samsun Büyükşehiri akpye hediye ettin şimdi çıkmışsın kem küm bla bla hadi oradan

Avatar
Canik 55 2019-11-09 07:45:07

Samsuna yatırım yapmak için niye gelsinler. Samsunu bitirdiler benim korkum Onur Anıtını yıkıp parkı imara açmaları. Yapar bunlar rant için.

Avatar
öz samsunlu 2019-11-09 09:30:32

sen hiç konuşma oyları böldün senin yüzünden kazandılar 1000 tane oyum olsa birini sana vermem bir daha

Avatar
cem 2019-11-09 11:46:48

usta once eyt cıkarın gıt meclısede sozun gecıyorsa