banner388

Erhan Usta İYİ Parti'den aday olmalı mı? Samsunlular yanıtladı 

Samsunhaber.com halkın nabzını tutmaya devam ediyor. MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma ihtimalini Samsunlu vatandaşlar değerlendirdi.

Erhan Usta İYİ Parti'den aday olmalı mı? Samsunlular yanıtladı 

Samsunhaber.com halkın nabzını tutmaya devam ediyor. MHP'den ihraç edilen Erhan Usta'nın İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olma ihtimalini Samsunlu vatandaşlar değerlendirdi.

22 Ocak 2019 Salı 17:39

MHP'den ihraç edilen Erhan Usta’nın İYİ Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olacağı yönündeki iddialar tüm şehri sardı, Samsunhaber.com olarak bunun üzerine halk ne düşünüyor bu konuda dedik ve sokağa çıktık. Samsun'un kalbi Saathane meydanında vatandaşlara sorduğumuz, "Erhan Usta İyi Partiden Büyükşehir  Belediye Başkan adayı olma söylentisi var bu konu hakkında ne düşünüyorsun" sorusuna bakın ne cevaplar aldık.

ERHAN USTA HDP'DEN ADAY OLSUN YİNE VERİRİM 

Mikrofonlarımıza konuşan Samsunlu bir vatandaş, "Bir önceki seçimde MHP'ye oy kullandım, Erhan Usta'ya veririm. AK Parti'nin Adayı Mustafa Demir'i tanımam, etmem. Trabzonlu, ona şans tanımıyorum, kazanamaz. Ben Erhan Usta'ya veririm, HDP'den aday olsa gene veririm, dürüst adam" dedi. 

GENE AK PARTİ'YE OY VERECEĞİZ 

Samsunlu başka bir vatandaş ise, "Bir önceki seçimde AK Parti'ye oy verdim, ben CHP'ye İYİ Parti'ye oy vermem gene AK Parti'ye vereceğiz" dedi.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 22.01.2019 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
555 2019-01-22 18:25:21

akp samsundan aday köpek te çıkarsa bu salak halk oy verir.

Avatar
Artik bitti 2019-01-22 21:32:29

trabzon lobisinin faaliyetlerine dur deme vaktidir artik. samsunumu samsunlu yonetsin. kpnu bu kadar basit ve anlasilir.

Avatar
altop 2019-01-23 08:35:57

erhan usta adıyla sanıyla samsunlu ve samsunun çocuğudur.samsun için çalışacaktır.bu gune kadar ben samsunluyum diyemeyenler samsunu yönetdi.veya yönetmeye talip oldu.parti politikası olarak çalışacağım deyip vekil olanlar sadece göz kırptı başka yerlere çalıştı..partim akp oyum erhan usta ya yerli ve milli...olacak.

Avatar
beyinsiz 2019-01-22 22:05:06

sigir herif erdogana verecem diyo lan erdoganmi aday samsunda beyinsiz

Avatar
5çarşamba5 2019-01-22 21:25:07

hırsız seviyoruz biz.. erhan usta da hırsız olsun ona versinler

Avatar
Serhat 2019-01-23 00:35:39

Adam niye ihraç edilmiş adama oy verim diyor cahil helif milletin hakkini savunduğu için o adam ihraç edildi açda biraz haber izle ama atv yada a haber değil bu adamla benim oyum bir nasıl adalet bu ya

Avatar
Köksal 2019-01-22 19:04:43

Konu oy veririm vermem işi değil önemli olan her kesimin oyunu almaktır. Sayın Erhan USTA Samsun'dan girerse seçime o zaman kutuplaşma başlar MHP ile ters düşmesinin sebebi belli, MHP de AKL ile ters düşmemek için partiden ihraç istediler. ..... Samsun da belediye başkanlığını şu anda Mustafa Demir in karşısında sadece Hatası TEKİN alır başkası alamaz. Erhan USTA yıl da merkez ilçelerden aday gösterilebilir. Çünkü alamaz AK p ile mecliste omuz omuza siyaseti yaptı. bu şekli ile seçime zarar verir... Mustafa DEMİR e yardım olur başka yol yok Hayati TEKİN. Samsun'un alır başka yol yok o planlar MHP liderinin AKP kimlerin oyunlarıdır yukarısı bilir oyuna gelmez solu dağı kalmadı kısır düşüncelere son.

Avatar
cevdet 2019-01-23 09:43:39

ben tayibe oy vereceğim her zaman olduğu gibi adaylar hoşuma gitmesede sanki erhan usta gelse ne olacak hizmet yapabilecek mı 1,5 milyar borcu var belediyenin çöp toplayamaz hizmeti geçtim ak partide belediye diye iller bankası parasını kesmiyor zaten seçimden sonra kim gelirse gelsin 2 yıl bir hizmet olacağını zannetmiyorum

Misafir Avatar
Serhat 2019-01-23 14:36:23 @cevdet

Senin şuan ki çalışma ve yaşam halini çok merak ediyorum konuşmana bakılırsa üst yönetimde çalışan ayda 5 ila 7 bni tl maaş alan gibi bir yorum yapıyorsun. İşte yanlış olan bilgili olan bir insan ile, cahil bir şeyden habersin olan insanın oyunu bir tutuyorlar.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Elli5 2019-01-23 11:22:00 @cevdet

Zihniyet yanlış ..

Beğenmedim! (0)