banner388
banner390
banner410
banner408

Erhan Usta Hain Saldırıya Lanet Yağdırdı

MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, hain saldırıyı lanetleyerek, ‘’Ülkemizin güvenliği ağır şantaj ve saldırı altındadır’’ dedi.

banner269

Erhan Usta Hain Saldırıya Lanet Yağdırdı

MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, hain saldırıyı lanetleyerek, ‘’Ülkemizin güvenliği ağır şantaj ve saldırı altındadır’’ dedi.

11 Aralık 2016 Pazar 18:58
Erhan Usta Hain Saldırıya Lanet Yağdırdı

MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, dün gece İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısını lanetleyerek, “Ülkemizin güvenliği ağır şantaj ve saldırı altındadır. Ülkemizi istikrarsız ve belirsizliğe sokmayı hedefleyen, insanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan hainler İstanbul Beşiktaş’ı kana bulamışlardır’’ diye konuştu.


‘AZİZ MİLLETİMİZ TEK NEFES, TEK BİLEKTİR’
‘’Mevlid Kandilini idrak ettiğimiz bu günde milletimiz infial halindedir. Patlayan bombalar, yüreklerimizi kavuran şehit haberleri, hepimizi, milletimizi ve tüm Türkiye’yi  derin bir üzüntüye sevk etmiştir’’ şeklinde konuşan Usta, ‘’Her türlü terör saldırısında,Türk milleti topyekûn ayağa kalkarak terörü yenecek, terörizmin üstesinden gelecek kudret ve kuvvete sahiptir. Aziz milletimiz hıyanet ve husumet odaklarına karşı tek ses, tek nefes, tek bilektir’’ dedi.

‘TERÖRE GEÇİCİ DEĞİL, KALICI  TEDBİRLER DERHAL ALINMALIDIR’
Terörle mücadelede kalıcı tedbirlerin ivedilikle alınması gerektiğinin altını çizen Erhan Usta, sözlerini şöyle sürdürdü; ''Ülkemiz, güney ve güneydoğudan terörün topraklarımıza kolaylıkla duhul ettiği bir konumda. Türkiye’mizin dört bir yanı canlı bombalarla kuşatılmış, teröre açık bir ülke haline getirilerek, teröristlerin çok rahat hareket edebileceği bir iklim yaratılmıştır. Ülkemiz topraklarının bu kadar terör saldırılarına açık olmasının nedenleri çok ciddi olarak araştırılmalıdır. Hükümet geçici çözümlerle değil, kalıcı çözümlerle sonuca ulaşmak zorundadır. Bu ve benzeri olayların önüne geçilmesinin tedbirlerini derhal almak zorundadır. Hükümet olmanın sorumluluğu bunu gerektirir. Bu patlamayla ilgili olarak gerek siyasi gerekse bürokratik anlamda sorumluluğu bulunanların gereğini yerine getirmeleri gerekmektedir’’

‘TERÖRLE MÜCADELEDE  KARARLILIĞIMIZ İLELEBETTİR’
‘’Bu topraklara, bu millete, bu bayrağa  saldıran ve hainlik edenlerin her zaman karşısında olduk. Terörle mücadelede ve bu hainlerin köklerinin kazınmasında  kararlılığımız ilelebettir’’ diyen ve terörle mücadelede kararlılıklarını dile getiren Usta, ‘’Milliyetçi Hareket  Partisi terör ve terörizmle mücadelede milletiyle beraber, devletiyle yan yanadır” şeklinde konuştu.
(Emir Dursun Akar)
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.