banner388

Erhan Usta'dan Bakan Albayrak'ın açıklamalarına cevap!

Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarına, Erhan Usta'dan cevap geldi.

Erhan Usta'dan Bakan Albayrak'ın açıklamalarına cevap!

Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklamalarına, Erhan Usta'dan cevap geldi.

07 Kasım 2019 Perşembe 20:41
Erhan Usta'dan Bakan Albayrak'ın açıklamalarına cevap!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun'da İş Dünyası ile Buluşma programına katıldı. Bakan Albayrak enflasyon tarafında düşüş yaşandığını, tarihi bir neticenin ortaya konduğunu, bu yıl 82,3 ton altını ekonomiye kazandırdıklarını açıkladı. Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta da Bakan Albayrak'ın açıklamaları için sosyal medya mecrası üzerinden cevap verdi.

"İlçelere girsin, vatandaşların çaresizliğini görsün"

Erhan Usta, sosyal medya üzerinden konuşarak; "Bakan BeratAlbayrak; Samsun'da,'Ekonomiye altın kazandırdık, enflasyonu düşürdük, otomobil satışlarını arttırdık' diye hikaye anlatacağına, Samsun'un ilçelerine gitsin, vatandaşın gözündeki ümitsizliği, çaresizliği görsün. Bütün gün siftah yapmadan müşteri bekleyen esnafı görsün!" dedi.

"Vatandaş işsizlikten kırılıyor"

Ardından açıklamalarına devam eden Usta; "Mahalle marketlerine, bakkallarına gitsin, ekmeği bile kredi kartıyla almak zorunda kalanları görsün. Vezirköprü'ye gitsin mesela, vatandaşın nasıl işsizlikten kırıldığını görsün! Geçimini inşaat işçisi olarak sağlayanların şimdiki durumunu görsün! Konuşabiliyorsa, tekrar konuşsun!" diye konuştu.

Erhan Usta'nın sosyal medyadan verdiği bu cevap üzerine bazı vatandaşlar da fikirlerini paylaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Banu 2019-11-08 02:34:11

Bu erhan ustayi gorunce utaniuoruz. Bağimsiz aday olup planli oylari bölüp mustafa dwmiri başkan yapmadinmi. Sen halk içine çikiyonmu sana denilen laflari unutmuyonmu...

Avatar
guven gulseven 2019-11-07 22:21:53

ne satiyon yine USTA..Samsun sayende onlarin eline gecti..rol yapmayi bile beceremiyon..

Avatar
Ali 2019-11-08 09:26:56

Vezirköprü seçimde Akp ye en yüksek oy veren ilçelerden birisi. Demek ki herkes işsiz olmaktan memnun. Dediği çoğu şeyin aldatmaca olan bakanı o makama bu halk getirdi. Kendi rızasıyla yanlışı seçen sonuca katlanır.

Avatar
Sms 2019-11-07 23:28:51

Dün işsizlik %6 dediler. Bir karar verin. Bizi doğru bilgilendirin lütfen

Avatar
Eren 2019-11-08 17:03:04

Erhan usta seni sevdik gönül verdik yazıklar olsun ya emeğimizin karşılığı bumuydu ? çıkmışsın onları eleştiriyosun hala büyükşehiri verdin ellerine ne vaad ettiler de vermediler sana bu kuyruk sancın ustaaa ?