banner388

Erdoğan Trump ile İdlib'i konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile İdlib'i konuştu.

Erdoğan Trump ile İdlib'i konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile İdlib'i konuştu.

28 Şubat 2020 Cuma 22:31
Erdoğan Trump ile İdlib'i konuştu

Yapılan görüşmede iki lider bölgede bazı adımların atılması için mutabık kaldı.
Suriye’nin İdlib şehrinde Esad'e bağlı rejim güçlerinin 33 askerimizi şehit etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump’ın görüşme yaptığı bilgisine ulaşıldı. 
 İletişim Başkanlığı Erdoğan ve Trump’ın gerçekleştirdiği telefon görüşmesine ilişkin bilgiler verdi. Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, iki lider İdlib’de yaşanan son gelişmeler başta olmak üzere, bölgesel konular olmak üzere konuşma gerçekleştirdi. Liderler Suriye’de ilave adımların atılması konusunda mutabık kaldı.

Erdoğan, Türkiye’nin İdlib’de Soçi Muhtırası ile belirlenen alanın rejim unsurlarından temizlenmesi hususunda kararlılığını yeniden teyit etti. Türk askerlerine yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade etti.

Kaynak: Kamuilanları

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sd 2020-02-29 01:45:50

Daha ne konuşuyor acaba

Avatar
Feti 2020-02-29 03:46:08

Emir alip yapiyoruz. Petrol gaz savaşinda arada bizim askerler kayboluyir. Erdoģan günde on kere konuşurdu nerde kaç gündür yok. Bu ülkenin komutanlarini nerde taniyabiliyozmu yok. Allah bu memleketi korusun...