banner388

Erdoğan Tok’tan 'Vefa Buluşmaları' Toplantısı

Eski dönem belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlarını bir araya getiren toplantı düzenlendi.

Erdoğan Tok’tan 'Vefa Buluşmaları' Toplantısı

Eski dönem belediye meclis üyeleri ve belediye başkanlarını bir araya getiren toplantı düzenlendi.

05 Mart 2017 Pazar 15:50
Erdoğan Tok’tan 'Vefa Buluşmaları' Toplantısı

‘’Vefa buluşmaları’’ adlı toplantı Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde gerçekleşti. İlkadım, Gazi, Yeşilkent belediyelerinde görev yapmış belediye meclis üyleri, vefat eden meclis üyelerinin aile ve yakınlarının ağırlandığı toplantıda eski günler ve anılar yad edildi.

Düzenlenen etkinlikte konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyecilik ekip işidir. Belediyecilik ekip anlayışı ve ruhu ile yönetilir. Meclis üyeleri de belediye önemli karar organının mensuplarıdır. Bu birliktelikle insanın yaşadığı kente ve ilçeye hizmet etmesi büyük bir mutluluk. Her şey insan içindir ve insan için yapılmalıdır. Bu vesileyle vefa buluşmaları programımızda dostların buluşmasını ve mutluluğunu gördükçe ben de mutlu oluyor, duygulanıyorum.

Sizlerin emeklerinin ve katkılarının hatırlanması da en büyük hizmetlerden biridir. Sizden sonra görev alan meclis üyesi arkadaşlarımızda aynı özveri ve gayretle bu hizmetleri yürütüyorlar. İlçemize hizmet eden tüm meclis üyelerimizi ve eski belediye başkanlarımızı hizmetlerinden ötürü kutluyorum. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Aramızdan ayrılan ebedi hayata irtihal etmiş meclis üyelerimizi de rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Allah bundan sonraki yaşantınızda size, ailenize sağlık, mutluluk ve esenlik versin, bu dost meclisinde tekrar buluşmayı bize nasip etsin" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.