banner388

Erdoğan Tok Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapılacak hizmetler konusunda muhtarların önemine vurgu yaptı.

Erdoğan Tok Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Derebahçe Sosyal Tesisleri’nde muhtarlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapılacak hizmetler konusunda muhtarların önemine vurgu yaptı.

01 Aralık 2016 Perşembe 20:18
Erdoğan Tok Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Toplantıda Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Samsun Muhtarları Derneği Başkanı Hasan Tütüncü, İlkadım ilçesi mahalle muhtarları, Samsun İli Muhtarlar Derneği üyeleri ve İlkadım Belediyesi birim müdürleri yer aldı. Gerçekleştirilen toplantıda muhtarlara İlkadım ilçesi sakinleri istek ve arzularını iletme fırsatı buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği önemin haklılığına vurgu yapan Başkan Tok, muhtarların göstermiş olduğu ilgiden dolayı minnetlerini iletti.
Ayrıca Başkan Tok, “Yerel yönetimin gözü ve kulağı olan muhtarlarımız en büyük destekçilerimizsiniz. Siz muhtarlar olarak halk ve bizim aramızdaki bağlantıyı ne kadar sağlam kurarsanız bizlerde gerçekleştireceğimiz hizmetlerde o kadar başarılı oluruz" dedi.

"Yatırımlarımız ara vermeden devam edecek"
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yakından takip ettiği Samsun Anadolu Lisesi bahçesine dev spor salonu projesini halkın hizmetine kazandıracaklarını belirten Başkan Tok, “Çocuk ve gençlerimizin faydalanabileceği spor salonu tamamlandığında 2 bin 500 kişiye hizmet edecek. Göreve gelmeden önce vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyoruz. Bu sözlere yeni proje ve hizmetler ekleyerek devam edeceğiz. Toplanmış bulunduğumuz Derebahçe tesislerinin yapımı çok kısa bir zamanda tamamlandı. İlçemizde Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi yükselmekte. Selçuklu mimarisi örnek alınarak inşa edilen Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi’nin yapımı sürüyor. Yeni belediye hizmet binasının da projesinde sona gelindi. İlçemizde kaldırım ve yol çalışmalarımız tüm hızıyla sürmekte. Tüm birim ve ekiplerimizle her daim vatandaşlarımızın hizmetineyiz" şeklinde konuştu. Daha sonra muhtarlar ile Derebahçe Sosyal Tesisleri’ni gezen Başkan Tok, Ömer Halis Demir'i anlatan 30 kuş filmini muhtarlarla beraber seyretti. Film duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

 

Son Güncelleme: 03.12.2016 17:50
Anahtar Kelimeler:
IlkadımDerebahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.