banner388

Erdoğan Tok" Her kesimi kucaklıyoruz" 

İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok İlkadım'da esnaflarla buluştu.

Erdoğan Tok" Her kesimi kucaklıyoruz" 

İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok İlkadım'da esnaflarla buluştu.

15 Şubat 2019 Cuma 14:37
Erdoğan Tok" Her kesimi kucaklıyoruz" 

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Mecidiye, Çiftlik, 56'lar Caddesi esnaf ziyareti, Acem Tekkesi Gönül Buluşmaları ile kadın-erkek, çocuk, genç her kesimle bulaşarak karanfil dağıttı. Vatandaşlarla tek tek görüşerek sohbet eden Erdoğan Tok büyük ilgi gördü.

EN BÜYÜK YATIRIM GÖNÜLLERİ FETHETMEKTİR 

Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok "Biz, hep milletimizle birlikte sevgiyle yürüdük.  Sevgiyi her zaman milletimizle buluşturduk. Hizmet anlayışımızda, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, toplumun tüm kesimleriyle ortak bir akıl etrafında birleşip, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlenmesine katkı sağlamak için gece gündüz çalışmak vardır. En büyük yatırım gönülleri fethetmektir, gönüllere girmektir. Biz bu anlayışla hizmetlerimizle hem ilçemizi inşa hem de gönülleri ihya ederek  milletimizin gönlünde yer ettik." dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ertac55 2019-02-15 14:44:30

yorulmuşsundur. biraz da her kesim seni kucaklasın..

Avatar
Sasa 2019-02-15 14:50:00

Aynen bu ve başları 17senedir kucakliyor

Avatar
HAMİT FIRINCI 2019-02-15 21:44:17

BAŞKAN GECEN SEÇİMDE NECATTİN KIZDIK SANA OY VERDİK... AMA BU SEFER OY YOK... SEÇİM GELDİ MİLLETİ KUCAKLIYORSUN.. BEŞ YIL BİR KERE SENİ GÖRMEDİK HALKIN ARASINDA.. MAKAM ARABASINDA İNMEDİN..1 NİSAN SABAHI NASIL İNECEKSİN.. YANLIŞ YAPTIN BAŞKAN. .SANA ULAŞMAK ZOR. ..SANA YANINDAKİLER GERÇEKLERİ YA SÖYLEMEDİ ,YADA SEN DUYMAMAZLIKTAN GELDİN. BİZ NECATTİN KIZDIK HEMŞERİÇİLİK YAPTI DİYE.. SEN ALASINI YAPTIN... FUAT KÖKTAŞIN TALİMATI İLE İŞE ALDIĞINIZ ADAMLARIN HİÇ BİRİ İLKADIM OY KULLANMIYOR.. NECATTİN BARİ BÖLGENİN ADAMLARI İŞE ALIYORDU.. SENİ KÖKTAŞ KURTARSIN GÜCÜ YETERSE.. KAVAKLI NECATTİN 100,110 ARASINDA OY ALIR.SANA 30 BİN FARK ATACAK.. ŞUNU İLKADIM GÖRDÜ SEN SEÇİM ZAMANI BAŞKANSIN.. KİMSE İNANMİYOR

Avatar
Ufuk erim 2019-02-15 19:34:01

31 Mart günü ilkadım seni kucaklayacak rahat ol rezil utanmaz seni senin gibi yüzsüz ünü görmedi bu gözler

Avatar
UNKAPANI ÇAYCI 2019-02-15 21:59:22

UNKAPNINDA SAİTBEY DEN OY BEKLEME..

Avatar
VATANDAŞ ANALİZİ 2019-02-15 23:45:19

İLKADIM HİZMETLERİ GÖRMÜYORMUSUNUZ.. NECATTİN NE YAPTI..