banner388

Erdoğan Tok: 'Evet' Dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok katıldığı AK Parti İlkadım Danışma Meclisi Toplantısında Güçlü ve Büyük Türkiye için ‘evet’ diyeceğini bildirdi.

Erdoğan Tok: 'Evet' Dedi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok katıldığı AK Parti İlkadım Danışma Meclisi Toplantısında Güçlü ve Büyük Türkiye için ‘evet’ diyeceğini bildirdi.

29 Ocak 2017 Pazar 20:11
Erdoğan Tok: 'Evet' Dedi
Samsun Haber- İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok katıldığı AK Parti İlkadım Danışma Meclisi Toplantısında Güçlü ve Büyük Türkiye için ‘evet’ diyeceğini bildirdi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı'nın 67. Danışma Meclisi Toplantısı Yıldıray Çınar Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım İlçe Teşkilat Ana Kademe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Keskin ve yönetim kurulu üyeleri katılımda bulundu.
Gidilmesi olası görülen referandum süreci hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adnan Varol, Teşkilat olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirtti.

'Başkanlık Sistemi Halka İyi Anlatılmalı'

Referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı hükümet modelini halka iyi aktarmak gerektiğini belirten Başkan Tok, "Ülkemizin tamamını ilgilendiren böylesi hassas konularda bilinç oluşturmak önemli bir konudur. Bu nedenle mesai saati gözetmeden çalışmalı ve geleceğimiz için, büyük Türkiye için en doğru kararların alınmasına millet adına aracı olmalıyız” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ise, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halka anlatmak için kolları sıvadıklarını, bizler yine ilk günkü aşkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu. 

'Çift Başlılık Ortadan Kalkmalı'

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt,”15 Temmuz sürecinden sonra yaşanan olaylar yeni anayasanın bir an önce yapılması ve çift başlılığı ortadan kaldırmak adına daha özgür bir Türkiye için çalışacağız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin ülke ve millet menfaatlerine yararına değinen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nde, seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Hükümet kurulmama sorunu olmayacak. Hükümete güven oyunu millet verecek." şeklinde konuştu.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.