banner388

Erdoğan Tok: ''Batı Türkiye Güçlensin İstemiyor''

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, batının siyasetinde güçlü Türkiye kavramının bulunmadığını ifade etti

Erdoğan Tok: ''Batı Türkiye Güçlensin İstemiyor''

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, batının siyasetinde güçlü Türkiye kavramının bulunmadığını ifade etti

16 Mart 2017 Perşembe 16:07
Erdoğan Tok:  ''Batı Türkiye Güçlensin İstemiyor''

Samsun Haber -  16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum kapsamında mahalle ziyaretlerinde bulunan İlkadım ilçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlara yapılması istenen değişiklikleri anlatırken bir taraftan da Türkiye aleyhine politikalar uygulayan Avrupa’nın tavrını konu alan açıklamalarda bulundu

Avrupa karşısında gereken cevabın evet olacağını ifade etti

Batının siyasetinde güçlü Türkiye kavramının bulunmadığını ifade Eden Erdoğan Tok, dış ülkelerin Türkiye’ye karşı izlediği politikayı eleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya siyasetine yön veren bir lider olarak tanımladı. Avrupa’ya karşı güçlü bir evet denmesinin gerekliliğini vurguladı.

Anayasa değişikliği ve cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla beraber mini sohbetler gerçekleştiren Erdoğan Tok, aynı zamanda da bilgilendirmelerde bulunuyor.

16 Nisan tarihinin ülke için tarihi bir anlam taşıdığını söyledi

Referandum günü kullanılacak evet oyunun ülke için tarihi bir anlam taşıyacağını ifade etti. Yeni getirilecek olan sistemde milletin daha aktif olacağını söyleyen İlkadım ilçesi Belediye Başkanı Erdoğan Tok, meclis ve hükümetin ayrı olacağını her ikisini de milletin seçeceğini belirtti

''Güçlü ülke olarak bölgede etkinliğimiz artacak''

Türkiye’nin siyasi olarak daha da güçleneceğini dile getiren Erdoğan Tok, sandıktan evet oyunun çıkmasıyla beraber bölgesinde ve dünyada çok daha güçlü hale geleceğini söyledi. Tok, ‘’ "Daha güçlü Türkiye ile bölgede daha etkin hale geleceğiz. Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olmak konusunda elimiz güçlenecek . Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek.Em önemlisi sorun çözen, güçlü bir ülke olarak bölgede etkinliğimiz artacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.