banner388

Erdoğan: "Samsunspor'a bu saatten sonra Süper Lig'e çıkmak yakışır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da yaptığı konuşmada bir dizi açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: "Samsunspor'a bu saatten sonra Süper Lig'e çıkmak yakışır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da yaptığı konuşmada bir dizi açıklamalarda bulundu.

01 Kasım 2020 Pazar 15:25
Erdoğan: "Samsunspor'a bu saatten sonra Süper Lig'e çıkmak yakışır"

İZMİR'DE 58 CAN ÖLDÜ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekkeköy ilçesinde bulunan 19 Mayıs Stadı’nda yapılan AK Parti Samsun 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldı. Kongrede konuşma yapan Erdoğan, “İzmir’de gerçekleşen depremden dolayı tüm halkımıza geçmiş olsun diliyorum. İzmirli kardeşlerimiz şu anda 58 vefat, 896 yaralı var. Bunların 200 kadarı tedavi altında. Bunun dışındakiler ise taburcu edildiler. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. İzmir depreminde evlerinde kaybeden vatandaşlarımızı da inşallah yeni konutlarına kavuşturacağız. Enkazların kaldırılmasının ardından çalışmalara başladık. Bakanlık ve kurumların tüm ekip ve imkanlarıyla gereken her şey yapılıyor. Dün Van kongresinden İzmir’e geçtik ve kriz merkezinde toplantı yaptık. Enkaz bölgesinde de bilgileri aldık. Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar bastırmadan sarmakta kararlıyız. Rabbimden her türlü felaketten ve doğal afetten bizleri korumasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: "TÜRKİYE'Yİ VESAYETLE ESİR ALAMADILAR"


Yeni küresel düzenin inşa edildiği bir dönemden geçildiğini belirten Erdoğan, “Türkiye medeniyetinin ve tarihinin kendisine verdiği sorumluluklara uygun şekilde bu kritik süreçte hakkın, hakkaniyetin, mazlumun ve mağdurum yanında yer alıyor. Bir yandan kendi haklarımızı savunurken, diğer yandan elimizdeki imkanları zor günlerinde tüm dostlarımızla paylaşıyoruz. Tabii, karşımızda son asrın muktedirleri var. Güçlerini zulme, kan dökmeye, hile ve baskıyla toplumları sömürmeye borçlu bu zalimlere artık oyunun değiştiğini kabul ettirmek kolay olmuyor. Salgın döneminde içinde yaşadıkları güven ve refah düzeninin aslında ilk krizde parçalanabilen bir sırça köşk olduğunu görmelerine rağmen hala eski alışkanlıklarını sürdürmeye çalışıyorlar. Ne kadar direnirse dirensinler bu değişim selinin önüne set kurabilmeleri mümkün değildir. Biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sıkı tuttuğumuz sürece Allah’ın izniyle aşamayacağımız engel yoktur. Her gecenin ardından aydınlık, her zorluğun ardından bir kolaylık, her şerrin gerisinde bir hayır olduğuna inanan insanlar olarak biz kendi işimize bakacağız. Bir yandan ülke içindeki sıkıntılara çözümler üretirken, diğer yandan bölgemizdeki projeleri birer birer hayata geçireceğiz. Geçmişte uzunca bir süre ülkemizi istedikleri gibi yönlendirmek, istedikleri gibi biçimlendirmek için kullandıkları tüm araçları birer birer ellerinden aldık. Bizim dönemimizde de aynı oyunları oynadılar ve hüsrana oynadılar. Türkiye’yi vesayetle esir alamadılar. Yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştırdığımızda Türkiye siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en büyükleri arasında yer alacaktır” şeklinde konuştu.


 

"SAMSUNSPOR'A SÜPER LİG'E ÇIKMAK YAKIŞIR"


Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Samsun'a 35 bin seyirci kapasiteli bir stadyumla birlikte toplam 77 adet spor tesisi yaptık. Samsun'a bu saatten sonra artık Süper Lig'e çıkmak yakışır” dedi.
Erdoğan, Samsun-Ankara hızlı tren proje hazırlıklarının devam ettiğini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali balbal 2020-11-01 15:46:10

Hep ayni hikaye. Ne projeymis bitmek bilmiyor. Birde Samsun havalimani terminal binasi projesinden. Adli tip kurumu projesinden. Samsun sehir hastanesinden pek bzhsetledi. Oylesine yapilmis sirf birseyler soylenmis olsun diyr yapilmis bir konusma. Zaman cok 2023 de heralde o gune secim yatirimi olarak bekletiyor. Bekloyoruz gorececegiz.

Avatar
Erkan 2020-11-01 16:15:04

Bu stada bukadar insan bu şekilde alınıyor da nası oluyorda maç izlenirken neden seyirci alınmıyor..

Avatar
ali osman yazici 2020-11-01 18:40:47

cimlere yazik etmisler..fabrikalarida calistirsalardi bari..

Avatar
Dursun 2020-11-01 21:04:14

Sayin başkanım cok dogru dersin inşaAllah samsunlu siyasetciler takozbjoymazsa olacak

Avatar
cuneyt olgun 2020-11-01 22:28:33

her gittigimiz yerde ..umut dagitiyoruz..secimler var ne edek..

Avatar
ayla kutman 2020-11-02 04:23:12

hep ayni masallar...biz artik buyuduk...siz onu kuzucuklariniza anlatin