banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan dün açıklamıştı Samsun'da kritik toplantı! Vali Kaymak'tan flaş açıklamalar

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan illere göre tedbirlerin daha sık alınabileceğini ve seyahat konusunda kararların valiliklere bırakılmasını açıklamasının ardından Samsun'da kritik toplantı gerçekleştirildi. 

banner269

Erdoğan dün açıklamıştı Samsun'da kritik toplantı! Vali Kaymak'tan flaş açıklamalar

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan illere göre tedbirlerin daha sık alınabileceğini ve seyahat konusunda kararların valiliklere bırakılmasını açıklamasının ardından Samsun'da kritik toplantı gerçekleştirildi. 

28 Mart 2020 Cumartesi 11:53
Erdoğan dün açıklamıştı Samsun'da kritik toplantı! Vali Kaymak'tan flaş açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam yeni korona virüsü önlemlerini açıklamasının ardından, Samsun İl İdare Kurulu ilk toplantısını bugün yaptı. Toplantıyla ilgili Samsun Valiliği sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı talimatları doğrultusunda, Valimiz Osman Kaymak'ın başkanlığında İl İdare Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, devletimizin almış olduğu kararlar çerçevesinde ilimizde alınacak ilave önlemler ile ilerleyen süreçte takip edilecek uygulamalar, değerlendirildi. Cumhurbaşkanımızın talimatı, İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle daha önce planlanan 28 Mart saat 17.00'den sonraki otobüs seferleri iptal olmuştur. Bu tarihten sonraki seferler valiliğimizin izniyle yapılacaktır. Vatandaşlarımızın bulundukları şehirde kalmaları esastır. Tedavi ihtiyaçları nedeniyle doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakınları vefat eden veya ağır hastalığı olanlar ile özellikle son 15 gün içerisinde gelmiş olduğu yerde kalacak yeri bulunmayan vatandaşlarımız, şehirler arasında yolculuk yapması için otogarda görev yapan Seyahat İzin Kurulu’na başvurarak seyahat belgesi talebinde bulunacaklardır” denildi.

Toplantıda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve diğer kurul üyeleri hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı'nın talimatları ile korona virüsle mücadele için oluşturulan Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali Osman Kaymak'ın başkanlığında gerçekleştirilerek, Samsun'da alınacak ilave önlemler ile ilerleyen süreçte takip edilecek uygulamalar değerlendirildi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAKİPÇİ 2020-03-28 12:52:27

bu zamana kadar söylenenlerin hepsini bir kenara bırakalım bugünden itibaren hiç vakit kaybetmeden saati belirleyip tüm ülkenin sokağa çıkması yasaklanmalıdır.bugün ölümlerin tavan yaptığı italyada bizim gibi az ölünün olduğu günlerde kimse tınlamadı hayat buradaki gibi olağan şartlarda devam etti sonuç ortada.biz bu duruma düşmeden daha fazla geç kalmadan bunu uygulayalım.

Avatar
MERT 2020-03-28 12:18:19

Ne boş işlerler uğraşıyorsunuz. Güya tedbir mi alınmış oldu şimdi? Kargolar gidip geliyor hem de eskisinden fazla, uçaklar gidiyor geliyor, özel araçlar gidiyor geliyor nakliye kamyonları çalışıyor otogardan gidecek adamları durdurdunuz ve sorunu çözdünüz öyle mi? Allah akıl fikir versin söyleyecek söz yok. Güya bizi yöneten insaların benim kadar akıllı olmaması beni kahrediyor. Ama bizim gibi bir topluma müstehak.

Misafir Avatar
Aykut Aydın 2020-03-28 16:18:09 @MERT

Bunların tamamı büyük ölçüde tedbirdir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
bekleyen... 2020-03-28 14:29:37

özel sektörede Allah aşına yasaklama getirin 12:00 saat çalışıyoruz nefes nefes

Avatar
Adige 2020-03-28 17:49:42

Artık sokağa çıkma yasağı getirilmeli yoksa hiç birşey ise yaramayacak

Avatar
Ahmet 2020-03-28 14:20:58

insan kaderi gözle görülmeyen bir vürüsün eline bırakıldı. biz ne yaptık .kara gün için , halkın geleceği için kıbrıs savaşından sonra? O SIFIR.!!

Avatar
özcan 2020-03-28 15:23:01

sende hazırlıklı ol bır sabah bı bakmıssın yok olmussun

Avatar
Ali 2020-03-28 22:39:50

Petrol istasyonlarında 24 saat çalışıyoruz.üstelik para işi.acil yardııımmmm

Avatar
XYZ 2020-03-29 19:07:43

SİGARAYI YASAKLA SİGARAYI. DUMANINDAKİ ZEHİRLE NELER OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.