banner388

Erdem Okan: Çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız

Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, “24 Haziran Seçimleri’nde MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta gibi çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız” dedi.

Erdem Okan: Çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız

Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan, “24 Haziran Seçimleri’nde MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta gibi çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız” dedi.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 16:40
Erdem Okan: Çalışkan vekillerimizin sayısını arttırmalıyız

Samsun haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Erdem Okan seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Veysel Oduncu ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada konuşmada yapan Okan, “İlçemizin ve köylerimizin sıkıntıları en iyi bilenler muhtarlarımız. MHP Grup Başkan Vekili olması hasebiyle ülkelerimizin sorunları ile ilgilenen Samsun Milletvekilimiz Sayın Erhan Usta, elinden geldiğince şehrimizin sıkıntılarıyla da yakından ilgileniyor. 24 Haziran Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partimizin sayısal olarak mecliste daha fazla milletvekili ile temsil edilmesiyle, ülkemizin ve şehrimizin problemlerinin nasıl çözüldüğünü vatandaşlarımız görecektir” dedi.


 
Daha sonra Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’i ziyaret eden Erdem Okan, zirai ürün sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Çarşamba Şoförler Odası’nı da ziyaret eden Erdem Okan, “Şoförlerimizin derdi bizim derdimizdir. Sorunlara tepeden değil, esnafı dinleyerek ve uzlaşmacı şekilde çözeceğiz.” diye konuştu.

Erdem Okan, Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sait Kuzu ve Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Şeker’i ziyaret eden MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Okan,  Havza, Ladik ve Kavak İlçe Teşkilatlarına gitti. 

MHP Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Ladik İlçe Başkanı Cüneyt Özgen, Kavak İlçe Başkanı Cavit Kanber ve partililere teşekkür eden Okan, “Partimiz her zaman devletimizin ve milletimizin çimentosu olma görevini üstlenmiştir. Bu kutlu görevi daha iyi gerçekleştirmek için partimizin mecliste güçlü bir temsil oranına sahip olması gerekmektedir. 24 Haziran'da partimizin hedeflerine ulaşması açısından elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Bende bu yolda sıkılmadık el ve çalmadık kapı bırakmamak için var gücümle çalışıyorum. Bizim için makamın önemi yoktur. 24 yıldır parti içinde ne görev verildiyse yaptım. Şahsım adına en önemli makam Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olmaktır.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.