banner388

"En az yüzde 10 indirim yapılmalı"

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, iş dünyasından en az yüzden 10 indirim uygulamalarını istedi.

"En az yüzde 10 indirim yapılmalı"

Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, iş dünyasından en az yüzden 10 indirim uygulamalarını istedi.

19 Ekim 2018 Cuma 19:40
"En az yüzde 10 indirim yapılmalı"

Samsun Haber-"Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" kapsamında desteklerini esirgemediklerini ifade eden Murzioğlu iş dünyasından yüzde 10 indirim yapmalarını istedi.

Samsun TSO Davut Altan Meclis Salonunda Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı düzenlendi. 

Toplantıda konuşan Murzioğlu, "Çünkü enflasyonla mücadele aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve gelir maliyetleriyle mücadeledir. Bu çerçevede Enflasyonla Topyekun Mücadele programı makro ekonomik istikrar içinde son derece önemlidir. Çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de sahip çıktığı ’Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’ çerçevesindeki indirim kampanyasına oda olarak biz de destek vermekteyiz. Bu milli meseleye destek olmaya tüm üyelerimizi davet ediyorum. Milli dayanışma ruhuyla; ürün ve hizmetlerimizde asgari yüzde 10 indirim uygulayarak bu kampanyaya sahip çıkalım. Kamu önderliğinde başlatılan bu girişimin başarıya ulaşması, özel sektörün gönüllülük esası içinde katkı vermesiyle mümkün olacaktır. Topyekun bir iktisadi mücadele ile kamu ve özel sektör arasındaki bağın güçlenerek bu zorlu süreçten istikrarla çıkacağımıza inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

KAMPANYAYI DUYURDUK

Kampanya hakkında duyuru yapıldığını ifade eden Murzioğlu, "Biz oda olarak bu kampanyanın duyurulması ve etkin katılım sağlanması adına web sayfamızdan, sosyal medya hesaplarımızdan ve veri tabanımıza kayıtlı olan e-posta ve cep telefon numaralarına SMS göndererek duyurularımızı yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Odamız web sitesi üzerinden ekranda gördüğünüz üzere, bir form tasarladık. Bu formla üyelerimiz kampanyaya katıldığını beyan etmiş olacak. Hafta başı itibariyle odamız web sayfasından kayıt yaptırarak kampanyaya katılacağını beyan eden üyelerimize afişler teslim etmeye devam ediyoruz. Bu girişime destek veren üyelerimizle ilgili olarak çatı kuruluşumuz ve bakanlığımızla irtibat halindeyiz. Samsun iş dünyasının bu konuya özel hassasiyet göstereceğine ve büyük bir katılım gerçekleşeceğine gönülden inanıyorum" sözcüklerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.