banner388

Emrah Karaduman'a Yapılan Saldırıya Tepkiler Yağıyor

Samsunlu ünlü sanatçı Emrah Karaduman'ın uğradığı bıçaklı saldırı Twitter'da TT oldu.

Emrah Karaduman'a Yapılan Saldırıya Tepkiler Yağıyor

Samsunlu ünlü sanatçı Emrah Karaduman'ın uğradığı bıçaklı saldırı Twitter'da TT oldu.

11 Mart 2017 Cumartesi 10:48
Emrah Karaduman'a Yapılan Saldırıya Tepkiler Yağıyor

Samsun Haber - Samsunlu besteci ve aranjör Emrah Karaduman, konser vermek için gittiği Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda Karaduman'ın şoförü de yaralandı ve polis, olayla ilgili bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Konser vermek amacıyla kente gelen Karaduman ile 37 yaşındaki şoförü Volkan Karaca, saat 00.30 sıralarında etkinliğin yapılacağı Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesindeki gece kulübüne girerken kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Son dönemlerin en iyi çıkış yapan isimlerinden Emrah Karaduman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu gelen ilk haberler arasında.Karaduman, Aleyna Tilki ile düet yaptığı 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla biliniyor. 

Karnından ve sırtından bıçaklanarak ağır yaralanan Emrah Karaduman'ın hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 

Emrah Karaduman kimdir?

Emrah Karaduman, 4 Kasım 1987 tarihinde Samsun'da doğdu. Müzikal yeteneğini geliştirmek için konservatuvara yazılsa da parasal zorluklar yüzünden eğitime devam edemedi. Bir dönem Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayalindeki müzikal kariyerin peşine düşmek için İstanbul'a taşındı. Kadıköy'de bir barda çalışırken Hande Yener'in sahne ekibi Emrah'a ulaşarak Yener'in orkestrasına katılma teklifi yaptı. Bu teklifle birlikte yıllarca Hande Yener ile çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yaptı.

Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 12 Haziran 2015'te DMC tarafından piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi. İlk single çalışması olan Cevapsız Çınlama isimli albümünde parçayı Aleyna Tilki seslendirdi.

Saldırı Twitter'da TT Oldu

Emrah Karaduman'a yapılan bu saldırı Twitter'da TT oldu. Genç sanatçının sevenleri, olay sonrası birçok paylaşım yaparak duruma tepkilerini gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Son Güncelleme: 11.03.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.