banner388
banner390
banner410
banner408

EMO, geleceğin mühendisleri ile bir arada

EMO Samsun Şubesi geleceğin Elektrik Mühendisleri ile bir araya geldi.

banner269

EMO, geleceğin mühendisleri ile bir arada

EMO Samsun Şubesi geleceğin Elektrik Mühendisleri ile bir araya geldi.

26 Ekim 2017 Perşembe 15:21
EMO, geleceğin mühendisleri ile bir arada

Samsun Haber Samsun Elektrik Mühendisler Odası ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Bölümü öğrencileri Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda ile bir araya geldi.

Toplantıya Elektrik Mühendisler Odası Samsun Şube Başkanı Mehmet Özdağ’ın yanı sıra OMÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik ve Elektronik Bölümü Anabilim dalı başkanı Prof. Güven Önbilgin, Bölüm Başkan Yardımcıları Yrd. Doç. Çetin Kurnaz ve Yrd. Doç. Serap Karagol ile Yrd. Doç. Begüm Korunur Engiz, Yrd. Doç. Seda Üstün Ercan ve Yrd. Doç.Atabak Najaf katıldı.

Elektrik Mühendisleri Odası’nın tanıtımı yapılarak, olanaklarının anlatıldığı toplantıda öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi. Toplantıların son bölümünde ise Arduino Temel eğitimi katılan Elektrik Mühendisi adaylarına MİSEM Katılım belgeleri verildi.

Haber: Yasir BABA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.